Ten sklep to masakra dla kupującego , sam mam naderwane nerwy po 5 latach jak kupywałem tam Plazme 65VT60 i padła jeszcze przy obecności dostawcy z tego sklepu ale pan dzwoni to wymienimyW EURO RTVAGD to nie jest takie hop-siup "oddaj i tyle".
Jak kupił w sklepie to nie ma zwrotu w 14 dni bez podania przyczyny, jak kupił w necie ale z odbiorem w sklepie to tak samo.
Tylko zakup online z dostawą do domu pozwala na zwrot w ciągu 14 dni.
Tak mnie poinformował swego czasu człowiek z EURO.
Ja tam więcej nic nie kupię - kiepska obsługa i support klienta.
Sprawdz opakowanie w tym rogu czy nie ma śladu uderzenia lub sxisniecia, jeżeli nie ma no to możesz mieć kłopot bo to wygląda jak by ktoś go źle wyciągnął z pudelka trzymając z górna część zamiast za spod, jeżeli nie robili tego dostawcy tylko ty sam no to tak łatwo ci nie bedzie, be wg mnie ty to zrobiłeś nie mając pojęcia jak wyciąga się OLED z pudełka
Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka
Niestety, karton nie posiada jakiś oznak walnięcia, chociaż w miejscu odpowiadającym tej wadzie na TV, na samy kartonie znajduje się jednak delikatnie wklęsły pas po całej wysokości.
Cały oled był stawiany według instrukcji a nie "na pałe" jak sugerujesz w swoim komentarzu.
Kolejne zdjęcie jakie zrobiłem (wyłączony TV i ściągnięta folia ochronna)
https://ibb.co/FH9fDkx
Jeśli chodzi o mnie, skontaktowałem się z LG, już jutro ma się pojawić serwis, który dostał ode mnie zdjęcia wady. Zabierają TV i zobaczymy co dalej.
Przykra sprawa biorąc pod uwagę, że to towar premium.
w tym wypadku bym uważał aby serwis/sklep nie stwierdził uszkodzenia mechanicznego, tak trochę to wygląda na ściśnięcie matrycy, zerknij w to miejsce czy niema jakiś odcisków palców lub tym podobnych.
Nie ma co się skręcać, servis wymieni tv na wolny od wad bo klient nasz pan zwłaszcza kilka dni po zakupie.
Nie każdy niestety sklep/ sprzedawca uważa że Klient to nasz Pan ... Takie czasy