Ok, bardzo możliwe. Nigdy się 42” i 48” jakoś specjalnie nie interesowałemNie wszystkie, bo 48" jest jeszcze na starej matrycy.
Ok, bardzo możliwe. Nigdy się 42” i 48” jakoś specjalnie nie interesowałemNie wszystkie, bo 48" jest jeszcze na starej matrycy.
Ok, bardzo możliwe. Nigdy się 42” i 48” jakoś specjalnie nie interesowałem
bardziej chodzi o to ze EVO sa mniej poddatne na wypalanie?LG OLED A2, B2, C2, G2 i Z2 - firma przedstawia nowe telewizory OLED oraz OLED evo 4K i 8K w rozmiarach od 42 do 97 cali | PurePC.pl
Podczas targów CES 2022, firma LG zaprezentowała najnowszy line-up telewizorów OLED: OLED A2, OLED B2, OLED C2 z panelem OLED evo, OLED G2 Gallery Edition oraz OLED Z2.www.purepc.pl
Dopiero od 55" wzwyż są na panelach EVO o trochę większej jasności. W porównaniach w sumie różnice marginalne.
Bardziej chyba o to, że są trochę jaśniejsze.bardziej chodzi o to ze EVO sa mniej poddatne na wypalanie?
Właśnie wymieniono mi matrycę w C1 48". Stara miała bad pixele. Nowy panel ma OLED Cell Info WBE/MMG/GZ. Więc czemu tylko 55" i wyżej mówisz ma EVO, jak mój C1 48" też już ma EVODopiero od 55" wzwyż są na panelach EVO o trochę większej jasności. W porównaniach w sumie różnice marginalne.