adam6150 napisał:
Ruter ma kilka wtykow, popróbuj w róznych wtykach po kolei moze trafisz na ten prawdziwy.Z tego co pisza inni wynika, że po aktualizacji szwankuje DVD. Ja przed aktualizacją nie sprawdzałem, do łba mi nie przyszło że moze tak się stać. Teraz czekam co będzie dalej.
Tak czy inaczej, YouTube działa u mnie czyli internet jest, może LG na swoim serwerze wyłączyli nowsze oprogramowanie bo właśnie po wgraniu nowego nie do końca działają dvd?. Mysle że nie do końca usługa poprzez sieć została przemyślana, samo ogladanie filmików YouTube jest bez sensu, cały bajer polega na tym że producent w tym przypadku LG mógłby wzbogacać swoje produkty udostepniając nowsze oprogramowanie,(może posiadacze Panasonica BD60-80 napiszą jak u nich ta usługa działa?).Reasumując, jakie są plusy a jakie minusy tego odtwarzacza.
plusy:
1.Jest ładny (jak dla mnie)
2.Odtwarza format mkv
3.Dobry dźwięk (porównanie z H/K DVD37)
4.Płytki BD szybko startują
5.Jest cichy
6.Menu w języku polskim (obsługa prosta)
7.USB działa bez problemów (filmy, zdjęcia,muzyka)
minusy:
1.Brak wsparcia klienta poprzez sieć (nowe softy),może to się zmieni?
2,Brak literki "ś" w napisach (wina starego oprogramowania)
3.Po wgraniu nowszego oprogramowania ze strony LG, nie ma możliwości powrotu do starszej wersji.
I to tyle co zauważyłem co do tego odtwarzacza, jeszcze jedno, pilot działa dobrze,chyba ze ktoś ma grube paluchy
(przed zakupem czytałem recenzje że pilot jest kiepski)
Pozdrawiam Wszystkich