W czym le
W czym?duzy bład z lg c4 77 mam ten sam model bedizesz żalował samsung oled leprzy
W czym?duzy bład z lg c4 77 mam ten sam model bedizesz żalował samsung oled leprzy
Falowanie obrazu? Na pewno masz tego Oleda?powiedz mi jak juz przywieziesz i podłczysz czy bedzie falownie obrazu u ciebie ok na takich rzeczach jak meltowe przedmioty ploty itp dachy ok wroc na to uwagle i podj mi ewntulanie prmetry storjnai balsnu bieli 22 10 punkltowego jak do ciebie juz dotrze i go odplisz te swoje nowe lg c 4 77 ok
Ostatni jestem żeby się przypierdalać o pisownie ale tego się czytać nie da! Do szkoły chłopie wracaj i to prędko!powiedz mi jak juz przywieziesz i podłczysz czy bedzie falownie obrazu u ciebie ok na takich rzeczach jak meltowe przedmioty ploty itp dachy ok wroc na to uwagle i podj mi ewntulanie prmetry storjnai balsnu bieli 22 10 punkltowego jak do ciebie juz dotrze i go odplisz te swoje nowe lg c 4 77 ok
dopiero jutro dostawa a potem zabawa w ustawienia .I jak znam życie to pewnie będę prosił o pomoc na forumno i jak odebrałes tego swojego c 4 lg 77 jak wrazenia
i jak wrażenia?odebrany juz