LG 65G45 czy LG77C4

michal44l

New member
powiedz mi jak juz przywieziesz i podłczysz czy bedzie falownie obrazu u ciebie ok na takich rzeczach jak meltowe przedmioty ploty itp dachy ok wroc na to uwagle i podj mi ewntulanie prmetry storjnai balsnu bieli 22 10 punkltowego jak do ciebie juz dotrze i go odplisz te swoje nowe lg c 4 77 ok

czarny2807

Well-known member
Bez reklam
powiedz mi jak juz przywieziesz i podłczysz czy bedzie falownie obrazu u ciebie ok na takich rzeczach jak meltowe przedmioty ploty itp dachy ok wroc na to uwagle i podj mi ewntulanie prmetry storjnai balsnu bieli 22 10 punkltowego jak do ciebie juz dotrze i go odplisz te swoje nowe lg c 4 77 ok
Falowanie obrazu? Na pewno masz tego Oleda?

Borygo77

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ostatni jestem żeby się przypierdalać o pisownie ale tego się czytać nie da! Do szkoły chłopie wracaj i to prędko! 🙁

jarbo

New member
po zakupie był wyjazd i nie zdążyłem nic napisać.Co do ustawień cały czas walczę :) Ale i tak jest lepiej niż poprzedni tv, Jak tylko ustawię tak jak powinno być dam znać :)

Do góry