Podaj proszę maila.
R robinsonik New member Czerwiec 19, 2024 #86 Witam serdecznie, czy mógłbym poprosić ustawienia do LG OLED 55C31LA mail: robert.kocikowski@gmail.com
Witam serdecznie, czy mógłbym poprosić ustawienia do LG OLED 55C31LA mail: robert.kocikowski@gmail.com
K kubsoni New member Czerwiec 19, 2024 #88 Witam, czy coś się znajdzie dla LG oled B33LA? Bardzo proszę o podesłanie na maila : jakubjaworek96@gmail.com
Witam, czy coś się znajdzie dla LG oled B33LA? Bardzo proszę o podesłanie na maila : jakubjaworek96@gmail.com
D damieski New member Czerwiec 28, 2024 #89 Tak jak wyżej bardzo bym prosił o coś do tego samego modelu B33LA: damieski@gmail.com
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Czerwiec 29, 2024 #90 DO tego modelu jeszcze nie mam Przypomnij się proszę za tydzień
D damieski New member Lipiec 5, 2024 #91 kiki napisał: DO tego modelu jeszcze nie mam Przypomnij się proszę za tydzień Kliknij aby rozwinąć... Hej, przypominam się w temacie
kiki napisał: DO tego modelu jeszcze nie mam Przypomnij się proszę za tydzień Kliknij aby rozwinąć... Hej, przypominam się w temacie
Z Ziemiu New member Lipiec 10, 2024 #92 Witam proszę o ustawienia do 55 c21la michalziemianczyk@gmail.com
Z Ziemiu New member Lipiec 12, 2024 #94 kiki napisał: Jutro będę wysyłał Kliknij aby rozwinąć... Siemka Przypominam się
D DEXTER New member Lipiec 21, 2024 #96 Cześć bywalcom tego forum. Kolego kiki mógłbym również poprosić o prawidłową wskazówkę ustawień dla LG 65 B33? Z góry dziękuję
Cześć bywalcom tego forum. Kolego kiki mógłbym również poprosić o prawidłową wskazówkę ustawień dla LG 65 B33? Z góry dziękuję
D DEXTER New member Lipiec 22, 2024 #98 kiki napisał: Podaj proszę maila... Kliknij aby rozwinąć... malarnia.tcz@gmail.com Bardzo dziękuję i pozdrawiam
kiki napisał: Podaj proszę maila... Kliknij aby rozwinąć... malarnia.tcz@gmail.com Bardzo dziękuję i pozdrawiam
D Dixev New member Sierpień 13, 2024 #100 Witam Kiki czy mogę prosić o ustawienia do 55 c21la diwad.kilam@gmail.com Czy one sa uniwersalne czy podzielone na filmy, gry itp ? Z góry dziękuję
Witam Kiki czy mogę prosić o ustawienia do 55 c21la diwad.kilam@gmail.com Czy one sa uniwersalne czy podzielone na filmy, gry itp ? Z góry dziękuję