LG 55LM670S problem z WIDI

raulcarlos

New member
Witam

Mam ostatnio problem z połączeniem laptopa i tv przez WIDI. Cały czas było ok natomiast ostatnim czasem zaczęło mi ciąć obraz na ekranie tv. Usunąłem urządzenie tv i próbowałem sparować na nowo - niestety już bez skutku. Oprogramowanie na TV najnowsze (zaktualizowane już daaawno), na laptopie aktualne najnowsze sterowniki intela. Miał ktoś może podobny problem?

twardy6

New member
Witam. Posiadam tv lg 42la640s i laptop toshiba z procesorem amd,i wcześniej nie miałem problemu z połączeniem widi.Obecnie nie mogę się płączyć z tv doszło do tego że muszę instalować Windowsa od nowa

raulcarlos

New member
Zastanawiałem się nad winą sterowników karty sieciowej intela. Sprawdź jeśli możesz jaką masz kartę sieciową. Skoro procesor amd i łączyłeś się przez miracast to cholera wie czy to nie wina aktualizacji windowsa 8.1. Sam już nie wiem. Pomogło Ci postawienie świeżego systemu ?

twardy6

New member
Mi też to wygląda na aktualizacje,bo na świeżym windowsie bez zaistalowanych aktualizacji zadziałało,a karte to mam chyba qualcomm atheros czy jakoś tak

raulcarlos

New member
Dla mających podobny problem.Nie pomogła aktualizacja windowsa, nie pomogła aktualizacja intel wireless display oraz instalowanie innych wersji. Pomogło odinstalowanie sterownika karty graficznej,powrót do fabrycznego i później aktualizacja ster grafiki.

Do góry