Dokładnie tak samo mam a proporcji obrazu nie da sie zmienic bo jest ustawione oryginał i nie da sie ustawić skanuj bo zablokowane a na komorce oglądając jest pełny obraz , jest jakiś sposob na pozbycie sie tych pasow po bokach? Bo super stronka z tvPanowie przy oglądaniu telewizjada na pełnym ekranie mam dwa pasy z boku uniemożliwiające oglądanie na pełnym ekranie, obraz obcięty 4:3. Czy można wyłączyć te pasy i oglądać na full 16:9?
U siebie mam Raspberry Pi2 z Openeleciem i właśnie Kodi. Wszystko działa od razu, Pi podpinasz do tv kablem HDMI. A koszt Pi razem z obudową jest śmiesznie niski, za około 200zł można dostać zestaw z obudową i zasilaczem.
Ja przypiąłem opaską do wieszaka z telewizoremObsługuję pilotem od tv.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dokładnie tak samo mam a proporcji obrazu nie da sie zmienic bo jest ustawione oryginał i nie da sie ustawić skanuj bo zablokowane a na komorce oglądając jest pełny obraz , jest jakiś sposob na pozbycie sie tych pasow po bokach? Bo super stronka z tv
U siebie mam Raspberry Pi2 z Openeleciem i właśnie Kodi. Wszystko działa od razu, Pi podpinasz do tv kablem HDMI. A koszt Pi razem z obudową jest śmiesznie niski, za około 200zł można dostać zestaw z obudową i zasilaczem.
Ja przypiąłem opaską do wieszaka z telewizoremObsługuję pilotem od tv.
Cześć zastanawiam się właśnie nad tym modelem smartTV, brakowała mi jedynie Androida [a bardziej Kodi]... Twój post mnie zaciekawił, jak mianowicie rasberryPi komunikuje się z pilotem od TV że możesz sterować malinką, działa to z automatu czy trzeba coś dodatkowo wgrywać na RP?
pozdrawiam
Cześć zastanawiam się właśnie nad tym modelem smartTV, brakowała mi jedynie Androida [a bardziej Kodi]... Twój post mnie zaciekawił, jak mianowicie rasberryPi komunikuje się z pilotem od TV że możesz sterować malinką, działa to z automatu czy trzeba coś dodatkowo wgrywać na RP?
pozdrawiam