wiaderny007
New member
czy ktoś już rozpracował menu serwisowe lg42pt81?
szuja napisał:Na początek chciałbym Państwa serdecznie powitać, co też czynię, a następnie zadam pytanie:
czy zdarza się, że na niektórych zwłaszcza nowszych divixach filmy co jakiś czas tną się (a właściwie wideo, audio jest ok)?
spacemen napisał:Gdzie można kupić zamiennik orginalnego pilota do 42pt81 ?
qpytko napisał:Witam serdecznie! Mam pytania czy u was też nie da się włączyć opóźnienia czasowego na N przy podłączeniu przez HDMI!!! Jeżeli się da to doradźcie co zrobić żeby działało??? Dzięki za pomoc z góry!!! Pozdrawiam!!
Witam!RAF67 napisał:Witam, mam problem z "widocznością" pendriva przez TV
Po podłączeniu pena do TV pojawia się co jakiś czas małe menu wyboru z listą utworów, filmów... Niestety nie wiem jak dobrać się do tego pena
Po wybraniu menu DVR i wybraniu np. lista zdjęć pojawia się komunikat "brak urządzenia USB".
Pendrive sformatowany FAT32 z kilkoma zdjęciami w jpg, kilkoma utworami w MP3 i filmem w avi.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Łukasz Hunter napisał:Witam!
od wczoraj jestem posiadaczem tego TV i jak narazie jestem mega zadowolony to mój pierwszy telewizor o takiej przekątnej jak i pierwsza plazma
Co do podłączenia PENDRIV'a to miałem ten sam problem. Mam Pen Driva SanDisk i musiałem z niego usunąć U3 jakiś tam program.
Oraz aby TV widział mojego pendriva to muszę wyłączyć TV, włożyć PENDRIVE i włączyć TV wtedy wszystko jest ok.
wiaderny007 napisał:witam, mam pytanie dlaczego odtwarzając divx z pendraiva film sie przycina?z początku myślalem ze odczyt pendriva jest za słaby i nabyłem pendraiveATRIOT XPORTER XT 4G ,odczyt 27 kb/s jeden z szybszch pendraivów ale to nie pomogło czy ktos wie dlaczego?
To oznacze ze Lg ma 2 tunetrTV a przy PIP jeden musisz miec tuner zewnętrzny.Andrzej_K napisał:Witam,
"Rozglądam" się za telewizorem plazmowym. Czytam ich specyfikację. Dotychczas wszędzie spotykałem "tylko" PIP, a w LG 42PT81, PIP 2.
Co to oznacza? Mógłby ktoś mi wyjaśnić?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam,
Andrzej_K
Heh, miałem nadzieję, że tak jest. "Google" też mi tak pokazywały, ale sprecyzujmy.amadeus222 napisał:To oznacze ze Lg ma 2 tunetrTV a przy PIP jeden musisz miec tuner zewnętrzny.