LG 42LM670 Problem ze Smart TV

sarna8989

New member
Witam mam taki problem ze nie dziala mi 3D World oraz youtube reszta aplikacji z zakladki premium dziala co z tym zrobic???
Filmy z 3D zaczynaja sie buforowac i po chwili wyskakuje ze nie moze sie polaczyc z serwerem

Ostatnia edycja:

leszekol

New member
Od zawsze tak było czy stało się przed napisaniem posta?
Próbowałeś: Ustawienia > Wsparcie > Inicjowanie opcji Premium?
Zawsze można spróbować przywrócić ustawienia fabryczne (zwłaszcze jeśli kiedyś działało i przestało)

Pozdrawiam

Krzysiek1024

New member
Wygląda na to, że coś jest nie tak z łączem internetowym. Co się dzieje jak serfujesz na telewizorze po internecie? I jakie masz obecnie łącze internetowe?

sarna8989

New member
Od zawsze tak było czy stało się przed napisaniem posta?
Próbowałeś: Ustawienia > Wsparcie > Inicjowanie opcji Premium?
Zawsze można spróbować przywrócić ustawienia fabryczne (zwłaszcze jeśli kiedyś działało i przestało)

Pozdrawiam

Zrobilem tak jak mowiles i nie pomoglo a dzieje mi sie tak od samego poczatku co tv mam

leszekol

New member
A jak połączony jest telewizor z siecią: WiFi czy kabelek? Jaka jest szybkość łącza z internetem? Czy telewizor ma w ogóle połączenie z internetem (Ustawienia > Sieć > Status sieci, jest przydzielony adres IP z zakresu bramy)?

sarna8989

New member
internet idzie przez wi fi predkosc to 2mb.polaczenie z internetem jest przgladarka dziala ipla dziala i ta reszta aplikacji tez dziala,nie chce sie wlaczyc tylko 3D World i youtube

Eminion85

New member
Resetowanie do ustawień fabrycznych to jest rzeczywiście dobry sposób. Mój znajomy miał podobny problem i po dwukrotnym resecie wszystko chodzi mu tak jak trzeba.

Do góry