medioner piszesz że przy odpowiedniej zabawie, opcją pomiń oraz nadaniu numeru danej stacji , dolegliwość jest rozwiązana w 100% że w samsungu tego nie ma. Kto Ci takich głupot nagadał. Przecież tak jak ty to opisałeś że np. od 1 do 21 masz telewizję cyfrową a od 22 kanały satelitarne to można tak zrobić w każdym tv także w samsungu. Mało tego w samsungu a wiem co mówię bo mam 55'' można sobie pogrupować kanały jak wejdziesz na pilocie w channel list tak że masz np. tylko kanały telewizji cyfrowej naziemnej, w kolejnej zakładce tylko kanały z kablówki, jeszcze w kolejnej tylko satelitarne, i w jeszcze następnej radio. No i oczywiście można także zupełnie wykasować niechciany kanał a nie jak to jest w przypadku LG przypisać mu daleki numer na liście wszystkich kanałów, lub jakaś dziwna opcja pomiń. Ja w tej sprawie dzwoniłem wczoraj do konsultanta LG i on też potwierdził że nie ma opcji usuń, powiedział mi że z danego multipleksu nie można wykasować pojedynczego kanału. Ja mu na to odpowiedziałem że bzdury opowiada, że mam samsunga i jest opcja usuń, że można usunąć pojedynczy kanał z multipleksu. I takie ludziom kity wciskają konsultanci byle by tylko namówić do kupna. Z kolei Witekk pisze że podobno z poziomu menu serwisowego jest opcja Exportu/Importu do pliku ttl czy tll. i jeszcze trzeba mieć odpowiedniego pilota. Porażka na całej linii, żeby wyeksportować listę kanałów to wchodzić do menu serwisowego. W samsungu ta opcja jest dostępna normalnie z poziomu menu tego normalnego a nie serwisowego. A jeśli chodzi o wejście do menu serwisowego w samsungu, to robi się to tym samym pilotem który był dołączony do telewizora. A tak w ogóle wchodząc do menu serwisowego to zapewne już wiecie ale traci się gwarancję.