LCD Sony kdv-40w3000 czy samsung LE40F86DX czy Panasonic plazma jakas doradźcie

skalek20

New member
LCD Sony kdv-40w3000 czy samsung LE40F86DX czy Panasonic plazma jakas doradźcie

dzis patrzyłem tego sony i samsunga i samsung ma lepszy kontrast o 9000 tysiecy od sony oglądałem na nim blu ray i gre na sonce odpalilem w Electro World na sony tez patrzyłem film w blu ray lecz gry na sonkę nie mieli jak puścić i ogólnie to mysle ze sony chyab lepszy jest w koncu mają też matryce samsunga

i jeszcze mnie zastanawia plazma Panasonic 42 w podobnej cenie z full hd
jakiś dobry model

chce kupic jutro telewizor a nie mam pojecia jaki prosze o kilka propozycji lub rad dzięki którym podejme decyzję (chce by był wypasiony do oglądania filmów i filmów w blu-ray i do grania na ps3 ) bo tak mam zamiar z niego korzystać :cool:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
jak chcesz mieć prawdziwą radość do Twoich potrzeb - to zacznij od plazmy Pioneera 42" Kuro i na niej zakończ poszukiwania.
A LCd z Twoich do PS 3 - wybierałbym Samsunga F 86.
Z tym że jeśli liczysz na extra jakość sygnałów /skalowanie , płynność , wyrazistość, obsługę / SD wątpliwej jakości to zostaje Ci do wyboru :
42 JVC V 80 lub Toshiba 42 Z 3030 .
A takim wypadku skorzystaj z prezentacji w domu i sam wybieraj na własne oczy :roll:

skalek20

New member
Kiki a gdybyś miał Ty kupowac bo widze ze się znasz to który dokładnie pioneer jaki model

a jakbym miał wybierac pośród 42 JVC V 80 lub Toshiba 42 Z 3030 to według Ciebie który jest lepzy dla moich potrzeb ;]

bo chyba ładniej wygląda ta toshiba ale czy jest lepsza od tej JVc nie potrafie porównac jutro dopiero w południe podejme decyzje wiec jeszcze poczekam na Twoją odpowiedź

i jak np bym zamówił ta prezentacje to od razu musze od nich kupowac czy nie ?? :)
z góry thx

Ostatnia edycja:
Do góry