Samsung pod Xboxa360
Witam!
Przeglądałem forum i nie zauważyłem tematu, który pasował by do mojego problemu
a konkretnie do jego specyfiki, gdyż chodzi mi o kupno dobrego TV LCD m.in. pod Xboxa 360, do 2000zł. Chodzi mi o rozmiar między 19'' a 23''. Oczywiście logiczne jest, że im większy tym lepiej x). Zainteresował mnie Samsung LE23R32B http://www.rtvmedia.pl/sklep,998,,,03,,pl-pln,358529,0.html . Zdaję sobie sprawę, że to nie najwyższej klasy TV, ale cenowo interesują mnie LCD, które oscylują poniżej 2000zł jak napisałem powyżej. Proszę o pisanie jego wad jak i zalet, bo jestem nieco zielony(
) w kwestii telewizorów. I mam jeszcze parę pytań od nośnie tego Samsunga i nie tylko:
1.Czy będzie dobry dla Xboxa 360(tak wiem, że nie ma idelanej rozdzielczości dla Xa, ale według mnie rozejście obrazu powinno być bardzo niewielkie) w kwestii potrzebnych złącz itp.?
2.Czy w ciągu około pół roku (bo za tyle mniej więcej chce kupić TV) ceny LCD wogóle się obniżą, a jak tak to o ile?
3.Czy macie jakieś inne propozycje telewizorów w podobnej cenie i o podobnych parametrach?
Z góry thx za odpowiedź
Pozdrawiam!
edit: ups władowałem to w zły temat; / sorry w razie problemów proszę moderatora o przeniesienie tego topicu.
Witam!
Przeglądałem forum i nie zauważyłem tematu, który pasował by do mojego problemu
1.Czy będzie dobry dla Xboxa 360(tak wiem, że nie ma idelanej rozdzielczości dla Xa, ale według mnie rozejście obrazu powinno być bardzo niewielkie) w kwestii potrzebnych złącz itp.?
2.Czy w ciągu około pół roku (bo za tyle mniej więcej chce kupić TV) ceny LCD wogóle się obniżą, a jak tak to o ile?
3.Czy macie jakieś inne propozycje telewizorów w podobnej cenie i o podobnych parametrach?
Z góry thx za odpowiedź
edit: ups władowałem to w zły temat; / sorry w razie problemów proszę moderatora o przeniesienie tego topicu.
Ostatnia edycja: