krzkop napisał:
Kiki daj już spokój tej padace zalega na magazynie, że tak reklamujesz?
To, że był wyprodukowany w Japonii o niczym nie świadczy. Mój P50 też był wyprodukowany w Japonii i okazało się, że był fabrycznie uszkodzony jak większość, a może wszystkie i musiał być poprawiany przez polskich inżynierków lutownicami.
Żadnej rewelacji w obrazie nie widzę natomiast przełączanie programów w tym LCD to żenada. Odbywa się to wszystko strasznie wolno a na dokładkę jeszcze przez pół minuty wyświetlają się na 1/4 ekrany nikomu do niczego niepotrzebne informacje z jakim to sygnałem wizji mamy do czynienia następnie rodzaj dźwięku i tak za każdym razem.
Kontakt z serwisem przemilczę bo szkoda pisać wystarczy przejrzeć starsze wątki.
Macie racje sam jestem sprzedawca i to co sprzedaję to jest towar "najlepszy" tylko z "nieznanych" mi przyczyn nie mam go w domu, wie miło jest usłyszeć opinie ludzi którzy kupili lcd, mam w kablówce ze 50-siąt kanałów u lubię sobie miedzy nimi skakać, więc nie wyobrażam sobie aby kanał przełączał się 5 sekund (mój poczciwy staruszek philips robi to w ułamek sekundy) a może jedna lepszym sprzętem byłby rx1 a może coś innego
Na początku moich wypowiedzi powiedziałem, że będę używał telewizora do kablówki i trochę do DVD, ale tak sobie wymyśliłem, że fajnie było by pograć na NFS na takim ekraniku.
Miłe widziane podpowiedzi ludzi którzy mają luz swoje cacka i chcą się podzielić wrażeniami (tymi dobrymi lub złymi), przypominam że szukam LCd 26cali tak do 3,5 koła.
Dziękuję z podpowiedzi