Witam
Forum czytam od tygodnia... dzieki wszystkim za ich opinie.
Mimo wszystko mam pytanie... zamierzam kupić TV ... w pierwszej wersji miał to być Samsung slim 308... dzięki temu forum go nie kupiłem (dzięki wam !).
Obecnie celuje w LCD ... szafka pod tv ma 44 cm szerokości.
Fundusz: do max 4000,00 zł (raczej 3500,00)
Odległość do TV: 4 metry
wykorzystanie: 50% czasu tv (kablowka, w przyszłym roku jakiś satelita), 40% DVD, 10% PC (divx, gry)
Moje typy:
- Samsung LE26R51B (wcześniej był to LE27T51B)
- Panasonic TX-26LX50
- LG RZ26LZ55
Co sądzicie o tych typach ?
Może proponujecie coś innego ? (jakieś JVC, Sony ?)
Wszystkie propozycje to 26'' ... w kwocie do 4000,00 chyba nie kupie nic większego
cos jeszcze:
- przydałby się pip,
- jakość dzwięku mnie nie interesuje, to leci przez ampli,
- przydała by się opcja "automatycznego sciszania" ... czy też autoamtycznej regulacji poziomu głośności .. tak aby reklamy "nie krzyczały",
w przyszłości zakładam, że ten LCD będzie tv do wiadomości, DVD zamierzam przenieść na projektor i ścianę ..
z góry dzięki za opowiedzi
pzdr,
Fly
Forum czytam od tygodnia... dzieki wszystkim za ich opinie.
Mimo wszystko mam pytanie... zamierzam kupić TV ... w pierwszej wersji miał to być Samsung slim 308... dzięki temu forum go nie kupiłem (dzięki wam !).
Obecnie celuje w LCD ... szafka pod tv ma 44 cm szerokości.
Fundusz: do max 4000,00 zł (raczej 3500,00)
Odległość do TV: 4 metry
wykorzystanie: 50% czasu tv (kablowka, w przyszłym roku jakiś satelita), 40% DVD, 10% PC (divx, gry)
Moje typy:
- Samsung LE26R51B (wcześniej był to LE27T51B)
- Panasonic TX-26LX50
- LG RZ26LZ55
Co sądzicie o tych typach ?
Może proponujecie coś innego ? (jakieś JVC, Sony ?)
Wszystkie propozycje to 26'' ... w kwocie do 4000,00 chyba nie kupie nic większego
cos jeszcze:
- przydałby się pip,
- jakość dzwięku mnie nie interesuje, to leci przez ampli,
- przydała by się opcja "automatycznego sciszania" ... czy też autoamtycznej regulacji poziomu głośności .. tak aby reklamy "nie krzyczały",
w przyszłości zakładam, że ten LCD będzie tv do wiadomości, DVD zamierzam przenieść na projektor i ścianę ..
z góry dzięki za opowiedzi
pzdr,
Fly