Jakie masz warunki - pokój ok 20m2
Preferowana wielkość matrycy - 46"
Preferowane marki – SHARP, JVC, PIONEER, SONY, TOSHIBA
Preferowana technologia – LCD, LED
Jaki sygnał – Cyfra+ HD i SD
Czy siedzisz na wprost telewizora czy również z boku - raczej na wprost chodź jak jest więcej ludzi to lekko z boku
Jaka odległość od ekranu – 2,5-3m
Jakie urządzenia do podłączenia – Xbox360, Tuner satelitarny HD, DVD
Jaka klasa cenowa – 3500-4500 pln
Więcej oglądasz w dzień czy w nocy – w granicach 50 do 50%
Jakie masz nasłonecznienie pokoju – słońce z prawej strony od godziny 12-13 az do zachodu (mam rolety)
Ile osób zasiada przed telewizorem – na co dzień 2 ale czasem do 6
Jaki masz ulubiony program – głownie gry na Xbox360 i sport w C+ (HD)
Oglądasz przy włączonym świetle czy bez światła – zawsze z małym światłem czasem z większym
Ma stać czy wisieć – na razie stać później wisieć
Czego oczekujesz od telewizora - dobrej jakości obrazu w SD i HD, przede wszystkim aby nie smużyło podczas szybszej akcji głównie na meczach i w grach
Czy ma być HD Ready czy Full HD - Full HD 100Hz
Witam! Prosil bym o propozycje TV z przedzialu 3500-4500 chcial bym żeby to było poukładane od najtańszego do najdroższego gdyz do konca nie wiem ile będę mogl przeznaczyc na TV
Preferowana wielkość matrycy - 46"
Preferowane marki – SHARP, JVC, PIONEER, SONY, TOSHIBA
Preferowana technologia – LCD, LED
Jaki sygnał – Cyfra+ HD i SD
Czy siedzisz na wprost telewizora czy również z boku - raczej na wprost chodź jak jest więcej ludzi to lekko z boku
Jaka odległość od ekranu – 2,5-3m
Jakie urządzenia do podłączenia – Xbox360, Tuner satelitarny HD, DVD
Jaka klasa cenowa – 3500-4500 pln
Więcej oglądasz w dzień czy w nocy – w granicach 50 do 50%
Jakie masz nasłonecznienie pokoju – słońce z prawej strony od godziny 12-13 az do zachodu (mam rolety)
Ile osób zasiada przed telewizorem – na co dzień 2 ale czasem do 6
Jaki masz ulubiony program – głownie gry na Xbox360 i sport w C+ (HD)
Oglądasz przy włączonym świetle czy bez światła – zawsze z małym światłem czasem z większym
Ma stać czy wisieć – na razie stać później wisieć
Czego oczekujesz od telewizora - dobrej jakości obrazu w SD i HD, przede wszystkim aby nie smużyło podczas szybszej akcji głównie na meczach i w grach
Czy ma być HD Ready czy Full HD - Full HD 100Hz
Witam! Prosil bym o propozycje TV z przedzialu 3500-4500 chcial bym żeby to było poukładane od najtańszego do najdroższego gdyz do konca nie wiem ile będę mogl przeznaczyc na TV