kiki napisał:
W klasie cenowej to bardzo dobry model- chociaż dla Twoich potrzeb - podaj jakie masz warunki i potrzeby ?
Jest w promocji z BD 21 Sharpa.
Dzięki za odpowiedź.
Warunki mam takie (zrobiłem rysunek, ale nie mogę wkleić, bo mam mniej, niż 5 postów

):
Salon ma 30 m2 (4.1 m x 7.3 m). Ekran ma wisieć na środku krótszej ściany. Od ekranu do kanapy jest 4 m.
Telewizor będzie służył zarówno do oglądania dziennika, jak i do oglądania filmów. Źródła sygnału, to temat otwarty. Skłaniam się ku Cyfrze. Do tego jakiś odtwarzacz DVD (blue-ray). Mam też sygnał analogowy z anteny (głównie do oglądania Polsatu). Myślę też o postawieniu na stałe jakiegoś cichego kompa (do przeglądania internetu i do odtwarzania muzyki i filmów).
Do oglądania filmów pomieszczenie mogę całkowicie zaciemnić (rolety zewnętrzne).
Chciałbym ekran 52" (chyba nie za duży??)
Kolega mi polecał Sharpa, ale jak pod koniec zeszłego roku czytałem forum, to właśnie zapowiadano nowe modele Sharpa (DH77), więc wstrzymałem się z zakupem. Inny kolega mi poleca plazmę Pioneer KURO.
Ja już sam nie wiem, co lepiej kupić

Nie ukrywam, że Pioneer bardziej mi się podoba wizualnie, niż Sharp z tą falą na dole.
Pomóżcie mi proszę w wyborze.
Pozdrawiam
POLLOK