Lcd 40-46'

korzi

Member
Już byłem zdecydowany na tego JVC, ale moja zoba zobaczyła zdjecie telewizora to powiedziała, że te nóżki prezentują się beznadzieje.
Moze ktoś mi powiedzieć jak jest w realu? to jest plastik czy coś lepszego ? Może ktoś ma fotkę jak to wygląda na stoliku :D
Ewentualnie jest opcja powieszenia ?

kapsell

New member
Bez reklam
jvc

Mialem jvc dv1 u siebie i akurat chromowana podstawka jest super, to znak rozpoznawczy tego tv i prezentuje sie bardzo elegancko - zreszta jak caly tv.

Jesli masz duzo swiatla to ten tv jest najlepszym wyborem (oczywiscie ma swoje wady - jak kazdy tv), tyle ze 47" przekracza twoj budzet a do odleglosci ktora podales by byl idealny...

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
oczywiście że jest możliwość podwieszenia.
Ale naprawdę wygląda rewelacyjnie z podstawka na żywo. Dodam ze nowe serie samsunga które będą dopiero wchodzić będą miały podobne nóżki.

korzi

Member
Udało mi sie wynegocjować zakup modelu JVC 47 DV1.
Jednak oglądam po sklepach to krucho z tym modelem i dlugo się czeka ( koniec produkcji ? )
Czy nie ma jakiegoś TV ktore warto zakupic w podobnej cenie? czy lepiej kupic tego jvc ?

IwirUs

New member
Osobiście nie radzę Ci takiego rozwiązania - Alladyn 2 z Hubertusa + JVC 47 DV1. Producent zastrzega sobie że szafka jest dla LCD od 32" do 42". W jakimś celu podają taką informację więc ja bym nie ryzykował wieszać 5000zł w niepewnym miejscu. Jeżeli zastanawiasz się na szafką do JVC 47 DV1 to polecam ci rozeznać się we wspomnianej firmie - z tego co wiem pewne i nasze a nie masowy import z Chin.

Do góry