LCD 32" za ok. 1,5k

krzysiek14647

New member
Witajcie, szukam dobrego tv w cenie ok. 1500 zł. Co prawda bardziej by się przydało 42", ale w tej cenie to raczej niemożliwe.
TV będzie podłączony najprawdopodobniej do enki i tylko z niej będzie czerpał obraz. Przydałby się też port USB do oglądania filmów bezpośrednio z pendrive'a (najlepiej odczytując jeszcze .txt). Co jest ciekawego w tej cenie?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
warunki spełniać powinien Sharp 32DH 510
Sharp - Telewizory LCD
img_P-lcd-tv-Aquos-LC32DH510E-fullfrontal-logo_960.jpg

krzysiek14647

New member
Ten Sharp jest trudno dostępny. Może jakieś inne propozycje?
No i niech ktoś się wypowie co sądzi o tych dwóch wcześniej wymienionych modelach.

Kampaj

New member
Bez reklam
Sonego EX302 odpuść sobie. Blado(nienaturalne zieleń)-przesycony(kontury kolorowe). W tej cenie najlepiej sie spisze własnie Sharp 32DH510 lub Toshiba 32LV685(733)

krzysiek14647

New member
Sharp 32DH 510 - Znaleziono w 48 sklepach w cenie od 1417,00 zł do 1858,00 zł (ceneo)
Nie każdy chce zamawiać przez internet nie widząc tv na żywo, a niestety w żadnym sklepie w moim mieście nie ma tego modelu. Za to ta Toshiba wyżej polecona jest dostępna więc się zobaczy co i jak.
Mam jeszcze pytanie co do wejścia USB, umożliwia ono oglądanie filmów czy jest przeznaczone tylko na takie pierdoły jak zdjęcia itp.?

bre3no

Member
Nie każdy chce zamawiać przez internet nie widząc tv na żywo, a niestety w żadnym sklepie w moim mieście nie ma tego modelu. Za to ta Toshiba wyżej polecona jest dostępna więc się zobaczy co i jak.
Mam jeszcze pytanie co do wejścia USB, umożliwia ono oglądanie filmów czy jest przeznaczone tylko na takie pierdoły jak zdjęcia itp.?

Nie musisz zamawiać przez internet, bez problemu możesz zamówić konkretny model w większości sklepów bez ryzyka z jakim wiążą się zakupy przez internet a mój cytat z ceneo potwierdza, że jest to model dość popularny i dostępny.
Jeśli chodzi o Sharpa to poprzez USB można oglądać filmy

Do góry