LC42SH7E - co to jest?

balekk

New member
witam
w internecie pełno takich telewizorów sprzedają, cena przystępna, niby ma MPEG-4 i Full HD ale nie mogę nigdzie żadnych szczegółowych informacji znaleźć, na tym forum użyłem opcji szukaj i nie znalazłem, na stronie Sharpa też nie ma ...
czy ktoś wie co to za model?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
to najtańszy nowy model Sharpa.
Jeśli myślisz o zakupie to napisz do jakich potrzeb i celów i jakie masz warunki w domu?

balekk

New member
Będzie oglądany z jakichś 3,5-4 metrów
Używany będzie do n-ki, naziemnej cyfrówki i czasami DVD (a za jakiś czas BR)
Rozglądam się w tańszych modelach i miałem już kupować LG 42LH3000 i jakoś przypadkiem wpadłem na tego Sharpa a jest tylko ok. 100zł droższy od LG

balekk

New member
miał ktoś do czynienia z takim telewizorem?

bo jeszcze dochodzi kwestia, że są dwa modele a nazwa różni się tylko końcówką tzn.
LC-42SH7E
i
LC-42SH7E-BK

a może chodzi o to że BK to obudowa na wysoki połysk? ale tylko to? - bo na zdjęciach w sklepach internetowych nawet jak jest BK to w niektórych sklepach obudowa wygląda normalnie, można zgłupieć

Ostatnia edycja:

balekk

New member
witam
zakupiłem już ten telewizor i mama parę pytań (problemów) ale nie wiem czy w ogóle je zadawać bo sądząc po ilości odpowiedzi to chyba nie ma na tym forum userów posiadających ten tv

ryszard722

New member
Witam

witam
w internecie pełno takich telewizorów sprzedają, cena przystępna, niby ma MPEG-4 i Full HD ale nie mogę nigdzie żadnych szczegółowych informacji znaleźć, na tym forum użyłem opcji szukaj i nie znalazłem, na stronie Sharpa też nie ma ...
czy ktoś wie co to za model?

Jestem posiadaczem tego modelu jest to udany zakup ma MPGE-4 i po podłączeniu obecnie zestawu TNK-HD obraz i dźwięk jest rewelacyjny tylko jedna jest wada ,gniazdo USB jest tylko do celów serwisowych . Obecnie też odbieram TV naziemną DVB-T w bardzo dobrej jakości przejrzysta grafika EPG z programem TV na tydzień z dokładnym opisem pozycji .

Do góry