Kupno -> Pomocy pls

wluczyk

New member
Witam
mam zamiar sprawic sobie tv lcd do 3500 pln

chce zeby bylo w nim:

FULL HD
minimum 3*HDMI
TUNER MPEG-4

od 37 cali do 42
ogolnie chce korzystac z laptopa hdmi i konsolki (ps3 )

Prosze o jakies porady , sugestie , jest tego mnostwo wiec dobrze by bylo jak ktos cos naprawde ciekawego , przetestowanego Polecil
pozdrawiam

kosztowiok

New member
Kiki pewnie lepiej ci doradzi, ale ja mając 3500 kupiłbym JVC 37 DV1. Nie tylko za obraz SD, HD, ale również za wygląd zewnętrzny. To jest najładniejszy w tej chwili telewizor.

arek70

New member
kosztowiok napisał:
Kiki pewnie lepiej ci doradzi, ale ja mając 3500 kupiłbym JVC 37 DV1. Nie tylko za obraz SD, HD, ale również za wygląd zewnętrzny. To jest najładniejszy w tej chwili telewizor.

Z wyglądem bym polemizował jak będzie wisiał ok. ale jeżeli stał na szafce to przez cały rok choinka. Na święta nie trzeba kupować żywej.

wluczyk

New member
mam stolik z wieszakiem na tv lcd..

wiec co doradzicie???????

c sadzicie o Tym ??
1.
Panasonic_VIERA TXP42S10E

2.
Samsung UE40B6000 lub SAMSUNG LE-40B651

3.
Toshiba 37ZV635D

4.
Panasonic TXL37G15E

5.
Sony Bravia KDL-37W5740

6.
PHILIPS 42PFL7404H

lub moze jakis JVC ?/

no poradzcie cos :)

Ostatnia edycja:

vienna1980

Member
Bez reklam
kosztowiok napisał:

Ja bym z tym się nie zgodził,gdyż dla mnie stojak niewypał,jeżeli telewizor będzie wisiał na ścianie,to stojak możemy wykorzystać na choinkę na święta.

vienna1980

Member
Bez reklam
wluczyk napisał:
mam stolik z wieszakiem na tv lcd..

wiec co doradzicie???????

c sadzicie o Tym ??
1.
Panasonic_VIERA TXP42S10E

2.
Samsung UE40B6000 lub SAMSUNG LE-40B651

3.
Toshiba 37ZV635D

4.
Panasonic TXL37G15E

5.
Sony Bravia KDL-37W5740

6.
PHILIPS 42PFL7404H

lub moze jakis JVC ?/

no poradzcie cos :)

Jeżeli posiadasz PS 3 to proponował bym Ci Sony który wymieniłeś,ale tak na serio to ten model naprawdę jest wart uwagi,a listę telewizorów które przestawiłeś znam dobrze i muszę przyznać że wyszukałeś Sobie całkiem ciekawe modele.Aż trudno konkretny wybrać,ale tak jak napisałem wcześniej z PS 3 dobrze będzie się układała współpraca z Lcd Sony.
Może inni podsuną Ci inne pomysły który Lcd wybrać.

wluczyk

New member
vienna1980 napisał:
Jeżeli posiadasz PS 3 to proponował bym Ci Sony który wymieniłeś,ale tak na serio to ten model naprawdę jest wart uwagi,a listę telewizorów które przestawiłeś znam dobrze i muszę przyznać że wyszukałeś Sobie całkiem ciekawe modele.Aż trudno konkretny wybrać,ale tak jak napisałem wcześniej z PS 3 dobrze będzie się układała współpraca z Lcd Sony.
Może inni podsuną Ci inne pomysły który Lcd wybrać.

yhhm dzieki za wypowiedz , pomysle nad tym .. no i czekam na kolejne wypowiedzi :)

wluczyk

New member
a co sadzicie o tym ?

Philips 42PFL8404
lub Toshiba 42ZV635DG
Philips 37PFL9604H

??
:popcorn::popcorn::popcorn:

Ostatnia edycja:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
musisz liczyć się z taka czernią:
42 8404 z lewej z prawej Samsung B ( bez oświetlenia pomieszczenia)

035_P1230530.JPG

036_P1230531.JPG

037_P1230532.JPG

Ale nawet w słabym świetle też widać.
038_P1230533.JPG

vienna1980

Member
Bez reklam
wluczyk napisał:
faktycznie jest roznica
dzieki
ale ..
taki Philips 37PFL9604H juz spokojnie da rade lepiej co ??

Bierz tego Philipsa 37 9604 jest to bardzo udany model tej firmy i uważam że jeden z najlepszych telewizorów na rynku.

Do góry