Witam, koledzy kupilem dzis w MM za 3675 zł w akcji 0% Vat tv Samsunga 46c6000.
i jestem bardzo, ale to b.wkur...ny.
Na TV jest potworny clouding. nie da się tego skalibrować sensownie i jestem w kropce.
Na co innego starać się to wymienić. już nie chce żadnego Edge Led.
Potrzebuje tylko miec - CZERŃ i brak Cloudingu i dobrą współpracę po HDMI z PC.
co doradzicie ? bo będę się musiał z tym wykłócać. i pewnie jedynie w MM pójdą na wymianę - postaram się podważyć - niezgodność towaru z umową. mowa była przecież o super zajebsity kontrascie. a mój stary 32 calowy r71b ma tak samo szary obraz na ciemnym tle w nocy.
jaki inny TV wybrać ? może nawet nie być samsung ?
dzięki za szybką pomoc
pozdrawiam
M.
ps. jestem tym bardziej wkurzony że rok temu kupowałem 32b6000 i on nie miał takich efektów specjalnych...........dlatego myślałem że c6000 będzie tylko lepszy
i jestem bardzo, ale to b.wkur...ny.
Na TV jest potworny clouding. nie da się tego skalibrować sensownie i jestem w kropce.
Na co innego starać się to wymienić. już nie chce żadnego Edge Led.
Potrzebuje tylko miec - CZERŃ i brak Cloudingu i dobrą współpracę po HDMI z PC.
co doradzicie ? bo będę się musiał z tym wykłócać. i pewnie jedynie w MM pójdą na wymianę - postaram się podważyć - niezgodność towaru z umową. mowa była przecież o super zajebsity kontrascie. a mój stary 32 calowy r71b ma tak samo szary obraz na ciemnym tle w nocy.
jaki inny TV wybrać ? może nawet nie być samsung ?
dzięki za szybką pomoc
pozdrawiam
M.
ps. jestem tym bardziej wkurzony że rok temu kupowałem 32b6000 i on nie miał takich efektów specjalnych...........dlatego myślałem że c6000 będzie tylko lepszy