Rafal7
Banned
Toć pisz a nie.Pierniczę, wiem jak to się skończy.
Werf już dał Ci wskazówkę.
Ja juz dawno chciałem mieć 2020 Ae i tyle, prędzej czy później i tak go kupię.
Toć pisz a nie.Pierniczę, wiem jak to się skończy.
Werf już dał Ci wskazówkę.
A tak poważnie, czy jest sens do moich Heco kupować 2020 Ae lub 2010 Ae.
Kolumny są za trzy koła a wzmacniacz praktycznie flagowiec wiec?
Czy taki 1520 Ae nie jest bardziej odpowiedni patrząc na to zestawienie i poziom obu sprzętów?
Kapusta, chłopie ochłoń i na spokojnie przemyśl co robić dalej to że zmieniłem model na wyższy to nie oznacza że musisz i ty teraz wszystko zmieniać
Największą głupotą by było kupowanie wzmacniacza za prawie 10tys do kolumn o wartości 2.5tys. Mam swój plan i go realizuje powoli. Nadarzyła się okazja to go kupiłem. Kiedyś zmienię kolumny i wiem na jakie i ich słuchałem ale potrzebne mi jest do nich lepsze zasilanie a mój obecny denek je ma.
Ty natomiast przemyśl na spokojnie co chcesz uzyskać i w którą stronę iść bo na chwilę obecną działasz pod wpływem emocji na skutek ruchów ze sprzętem kolegów z forum. Oni zmieniają elektronikę, kolumny to i ja zmienię. ...
Może w cale nie musisz nic zmieniać, może nadal podoba Ci się to co masz.... Jeśli jednak coś jest nie tak to napisz a może ktoś coś doradzi....chętnie pomożemy tylko określ dokładnie w czym jest problem..
![]()
Właśnie... Bipo, jeszcze Ci nie pogratulowałem
Kawał sprzęcicha ten Denon. Wizualnie w silverku petardak:
Czyli jednak będą Celany w niedalekiej przyszłości![]()
![]()
A to tak, zdecydowanie ekrany w telefonach tekstu nie obejmą....Napisałem to samo tylko w jednym zdaniu :blagam:k:
Ale obawiam sie, że lolek może cie przebićopcorn:
Ja również, Scala wyglądają obłędnie.Na żywo to straszne kolosy są.
Wolałbym Scala Utopia V2. Ceny używek już o wiele bardziej akceptowalne, czyli 50-70k![]()
Focal Grande Utopia stan igła * Salon Warszawa * (6688716227) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Niezła okazja.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka