Przeczytałem już chyba (???) wszysktie posty dotyczące plazm Panasa. Jeszcze niedawno byłem zdecydowanym zwolennikiem LCD (JVC40S70, SHARP42XD1E, Toshiba 42El67Z), ale teraz chyba przekieruję swe "chciejstwa". Wszyscy krzyczycie, że plazmy mają lepszy obraz z kablówki (moja żona ogląda ją częściej niż, np. n-box, czy dvd).
Mam zamiar kupić lepszy tv (teraz mamy 29` panasa crt, z którego jesteśmy bardzo zadowoleni).
Jednak chciałbym prosić Was, szanowni forumowicze, o opinię dot. wskazanych przez mnie modeli. Proszę pomóżcie, który będzie najlepszy do pokoju 17m2, okna od południa. ustawienie tv bokiem do okien. Który z tych modeli ma lepszy ekran? A może inny model, może inne firmy mają lepszy obraz?
Jeśli macie chwilkę dopomóżcie w wyborze dobrego tv do 5 tyś.!!!

Mam zamiar kupić lepszy tv (teraz mamy 29` panasa crt, z którego jesteśmy bardzo zadowoleni).
Jednak chciałbym prosić Was, szanowni forumowicze, o opinię dot. wskazanych przez mnie modeli. Proszę pomóżcie, który będzie najlepszy do pokoju 17m2, okna od południa. ustawienie tv bokiem do okien. Który z tych modeli ma lepszy ekran? A może inny model, może inne firmy mają lepszy obraz?
Jeśli macie chwilkę dopomóżcie w wyborze dobrego tv do 5 tyś.!!!