Który wybrać? Samsung PS60E550 czy sharp 60le635 ???

sake

New member
Witam,

Mam duży dylemat, który z tych 60-tek zakupić. Właściwie tylko te 2 TV w moim przedziale cenowym się mieszczą. Widziałem tylko Sharpa w akcji, ale na kolana nie padłem, pewnie dlatego że nie był skalibrowany w sklepie. Sygnał z N-ki w miarę, ale kolory... no miałbym się do czego przyczepić ,a w sklepie nie mogłem ich "naprawić" jakoś. Nie skreślam więc Sharpa, bo test na forum wypadł wybitnie. Co do Samsunga - nie widziałem. Proszę o jakieś doświadczenia osobiste z tymi sprzętami, szczególnie z wykalibrowanym Sharpem i plazmą Samsunga. I w sumie ważna sprawa - ile ciągnie prądu Samsung, w specyfikacjach jakoś nie mogłem tego znaleźć (to jednak 60 calowa plazma).

Aha - pomieszczenie dość mocno nasłonecznione, ale w trakcie "seansu" rolety są i problem z głowy. Zależy mi przede wszystkim na idealnym obrazie. Dźwięk, 3d, net, multimedialność ogólnie... to absolutnie drugi plan.

Pozdrawiam i czekam na jakiekolwiek INFO

sake

New member
ok, nie jestem klubowiczem, nie mam dostępu do testu Samsunga, a odnośnie wyboru jakie są szanse prezentacji tych sprzętów? I jakie proponujesz ceny ostateczne za model Sharpa i Samsunga ?

sake

New member
w profilu nie mam zaznaczonych opcji blokujących wysyłanie i odbieranie wiadomości na priv... a nie mogę nic wysłać ? co jest nie tak ?

Sasek88

New member
witam
chciałbym podłączyć się do tematu ponieważ chce kupić tv 60 cali i mocno interesuje nie model samsunga o którym mówicie tj. e550.
czy istnieje jakaś możliwość zapoznania się z testem tego modelu?
Proszę o pomoc.
Dzięki z góry :)

Sasek88

New member
Niestety nie mam dostępu do tego testu. ponieważ nie posiadam taki uprawnień. Czy istnieje możliwość innej drogi dostępu do testu?

Do góry