Ktory tv? Philips 49PUS6561/12 czy Samsung UEKU6470S

Kamil1991

New member
Witam stoje przed dylematem wyboru telewizorów wymienionych w temacie mianowcie samsung jest na matrycy 50 hz a philips 100 hz ale wyczytalem ze samsung mam mniejszy input lag (duzo gram na konsoli) i generalnie chodzi o ogolne porownanie telewizorow ;) ktos madrzejszy mogl by doradzic. jesli potrzebne jeszcze jakis info odemnie to napisze tylko prosze dac znac. Pozdrawiam

RHJG

New member
Bez reklam
Też jestem za Philipsem ma podany rozmiar przynajmniej...z Samsungiem daj sobie spokój,co tam jakieś KU nie wiadomo jakie ?

Blest

New member
Co do hdr, to podaj lepiej jaki rozmiar masz zamiar kupić tego samsunga. Koledzy wyżej trochę już żartują. Najlepiej jakbyś wypełni wzór, który obowiązuje na forum.

Kamil1991

New member
49 cali ... Podałem tylko te dwa tv bo juz duzo przejrzałem i sama cena mnie kusi w tej kategori. Przejrzałem tez test na forum (rekomendacje philipsa) i zdecyduje sie na philipsa jednak tak myśle szczególnie ze gdzieś wyczytałem , ze HDR w tym samsung jest niezbyt dobrej jakości . Za podpowiedzi także dziękuje ;) jestem juz spokojny ;)

Do góry