Który TV 37 i 40 cali będzie najlepszy?

Kiki - kasa w jakiej chciałbym się zmieścić to 2300zł za sztuke (musze kupić dwa TV, drugi być może będzie większy niż 37 czy 40 cali). Na poczatku byłem przekonany do tego Samsunga C650. A teraz jeszcze doszły: Sharp le320, Sony ex500, Toshiba xv733 (ten model co proponujesz w tescie, też ciekawy i kusi ale On chyba jest 50hz a nie 100 prawda?) no i Panasonic e30. Rozumiem że Ty na podstawie warunków jakie sa u mnie, wykonania i jakość polecasz najbardziej tego Panasonica tak? A co jeśli bym nie mógł jednak przekroczyć 2300zł? Który z pozostałych jest według Ciebie za Panasonicem? A może poczekać jeszcze na coś nowszego? Bo jeżeli chodzi o 40 cali i więcej dla mojej mamy to zostaje mi wybierać międzu Samsungiem i Toshiba bo reszta jest za droga. Czy może jestem w błędzie?

Pozdrawiam

A z LG jest coś wartego uwagi? Czy jednak powinienem wybierać między Toshibą, Panasonic, Sharpem, Sony i Samsungiem?

I jeszcze prośba, dla mnie jeśli nie zdecyduje się na Panasonica to z pozostałych propozycji który będzie TV najlepszy?

Nie, pytam o 37 lub 40 ale ze wskazaniem na 37 cali. 40 i więcej ma być dla mojej mamy i tam już mi pomogłeś. Teraz Ja zostaje i wybieram między 37 a 40 cali przy podanych warunkach w pierwszym poście.

Zastanawiam się też czy poza tymi telewizorami, które już rozważam, są jeszcze jakieś z LG lub Philipsa warte zainteresowania?

Ostatnia edycja:
Kiki tak przy okazji, warto już kupować czy poczekać na nowe modele Samsunga i innych (pytanie czy cenowo wyrobie przy nowych modelach?)? A co sądzisz o LG i Philipsie? Jest coś wartego kupna z tych firm w przedziale 37-42 cale? No i gdybym się nie zdecydował na Panasonica to który TV po Nim byś najbardziej polecał do 2300zł?

Pozdrawiam

Znalazłem jeszcze LG 5500. Wart ten TV zainteresowania? Czy może jednak tak jak pisałem w poprzednim poście lepiej już poczekać lub wybrać coś innego z pozostałych wybranych modeli tak aby cena nie przekroczyła 2300zł? Tyle że nadal nie umiem się zdecydować który oprócz Panasonica będzie najlepszy...:(

W Poniedziałek zamawiam już chyba 37 cali Panasonica 30e30e.

Chce jednak upewnić się u Kikiego czy 42 cale tego modelu nadal po Twoim obcowaniu z Nim jest gorsze od 37?

I druga sprawa czy w najbliższym czasie można się czegoś spodziewać w podobnej cenie i jakości jak e30e czy śmiało kupować tego Panasa bo nie zapowiada się aby coś lepszego było w cenie do 2500zł?

Pozdrawiam

Do góry