Witam wszystkich. Pytanie moze troszke głupie gdyż każdy model się rózni ale moze ktoś obeznany w temacie z grubsza mi odpowie. Chcę zakupić telewizor w Oledzie. Przejrzałem (niestety tylko w sieci) różne modele, rożnych marek. Czy potrafi ktoś z grubsza odpowiedzieć: ktory producent Oledowych telewizorów robi najładniejsze wyświetlacze? Pozdrawiam wszystkich
Ciekawe rzeczy tu czytam. Nie napisałeś ważnej rzeczy, czyli ile chcesz kasy przeznaczyć na oleda. Cóż jak MASZ duży budżet to tylko flagowiec Sony A90J lub flagowiec Panasa JZ2000 lub deko tańszy JZ1500.
Panasów w PL jeszcze nie ma [ JZ2000 jest już w UK, Danii, Norwegii, Słowacji ]
Te trzy modele to szczyt OLED po nich długo nic, potem Philips OLED984, dalej LG G1, cała reszta to średniaki.
Oprócz LG G1 pozostałe w.w są drogie, a na dodatek Philips to model 2019 o ile kojarzę, ale i tak nic lepszego od nich nie wyszło w dwa lata.
Czyli jak masz od 14K [ za 65 cali ] wzwyż to bierz. Nie masz to kupuj badziew od LG.
Sam czekam na JZ1500 zastępując LG B7V który był kupiony prawie 4 lata temu chyba jak byłem pijany.