Witam,
sorrki że tak późno , ale musiałem jechać na zakupy z żoną ... coś za coś
jak kupiłem TV to jej musiałem kolczyki a dziś za HD-DVD buty i torebka -
co zrobić taki układ...
Na początek chce powiedzieć że wszystko działa
k: bardzo dobrze
Na początek puścilem obraz po HDMI a dzwięk po optyku i wszystko działa
max do 1080i tryb wybiera z automatu ale mozna ustawić samemu
do wyboru w setupie PCM i Beatstream puściłem na drugim , moja ysp 4000 pieknie to dekoduje , włączyłem na początek hd-dvd TAXI 4 - rewelacja obraz super , wybrałem dts HD też poszło ale czy byla jakaś róznica czy nie nie wiem chyba nie bo YSP nie ma takich dekoderów ale grało exrta.
Obraz z DVD jest w mojej opini bardzo dobry mam jeszcze stare dvd sony i pioneera DV-393 i moim zdaniem jest bez porównania , widac jak mi się zdaje tą głębię , puścilem DVD Helikopter w Ogniu , tak sie skladfa że oglądałem go tydzień temu na starym DVD i nowym TV i sądze że różnica jest widoczna gołym okiem
Wyglad odtwarzacza jest też bardzo ładny , minusem moze być dosyć głośnie otwieranie klapki która zakrywa podajnik , oraz wolne dzialanie sprzętu , troche sie czeka zanim sie włączy.
I jeszcze jedno dostałem list w którym firma sprzedająca prosi o wypełnieni gwarancji oraz odesłanie w celu podstęplowania , tylko że jej chyba nie ma , więc jutro tam zadzwonie i wyjaśnie o co chodzi.
Uważam że bylo warto 333 + koszt kureira , chyba nic lepszego w tej cenie nie znajdziemy , a do tego 3 filmy które na portalu aukcyjnym sa od 50 do 100 pln
co do gniazd USB to z tego co wyczytałem to są porty zewnetrzne rozszerzajace mozliwości toshiby w przyszłości o jakies gry czy coś ale może w pospiechu coś pomyliłem.
Co do Firmware jeszcze nie sprawdziłem ale wszystko wyglada OK
jest tylko optyk nie ma Coaxiala , jutro jeszcze podłaczę hdmi do YSP a z YSP do TV zobaczymy czy będzie jakaś różnica
Pozdrawiam
Maciek