Hanek
New member
KS niestety został oddany, druga wymiana matrycy.
Długo miałeś Ks? Co konkretnie działo się z matryca jak można wiedziec ?
KS niestety został oddany, druga wymiana matrycy.
Raz zdychały diody, mrygały, a za drugą razą świeciły w trzech miejscach jasno, jakby więcej prądu dostały.Długo miałeś Ks? Co konkretnie działo się z matryca jak można wiedziec ?
Tzn? Obraz, multimedia, wykonanie? Jak wypadł w porównaniu do KS? Gdzie kupiłeś?NU8042 dno na całej linii.
Z tego co wiem to już brak kodeka DTS ale mnie to nie bolało.Tzn? Obraz, multimedia, wykonanie? Jak wypadł w porównaniu do KS? Gdzie kupiłeś?
Być może ze tak.U mnie tym większy szok, bo jak wiesz, miałem KS a teraz przesiadłem się na mu7002 i jestem bardzo zadowolony. Nie ukrywam, różnica jest, ale nie warta takiej dopłatyCiekawy jestem czy podpasowal by ci ten 7002
![]()
Żaden transport kolego, na wystawie było to samo z tym ze 55".Up faktycznie z tą ramką jest coś nie tak, może przy transporcie uległa zniekształceniu.
A ja byłem dzisiaj w Neonet i widziałem na żywo model UE65MU7052 i naprawdę obraz mi się podobał tylko mieli ostatni egzemplarz właśnie na ekspozycji i nie zdecydowałem się na niego, ale będę polował na ten model, chyba, że macie jeszcze jakieś propozycje.
Pieniądze oddane były, wziąłem samsunga ale to była tragedia.
Z resztą to przeszłość i juz nic istotne
![]()
Patrz na promocje w sieciówkach. Dla przykładu rabat typu za każy wydany 1000 cena w dół o 100. Albo cena -10%.Model ue65mu8002 kosztuje w sklepie 6000zł, a to już znacznie przekracza i tak nadwyrężony budżet dlatego proszę o jakieś inne propozycje do max 5500zł