Który LCD wybrać do 5500 zł.

Grzesio32

New member
Cześć,

Chcę wymienić swój stary poczciwy telewizor na coś nowszego. Telewizor potrzebuję głównie do gier na konsoli nowej generacji oraz pod Netflixa. Budżet jaki mam przeznaczony to ok 5500 zł. Zależy mi na tym aby interfejs się nie zacinał. W związku z tym zastanawiam się nad:

-SAMSUNG QE65Q80A 65

-PHILIPS 65PUS9206 65

-SAMSUNG QE65Q77A 65

-TCL 65C728 65

-SONY XR65X90JAEP 65

Który z nich spełni się najbardziej i będzie najmniej kłopotliwy. Z listy najbardziej przemawia do mnie Q80A oraz PUS 9206.

Pozdrawiam

Grzegorz

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Z tych co podałeś największe wrażenie da Ci Philips do grania z uwagi na wciągający w grach - Ambilight.
Cena 5299 zł z pakietem .
Masz niski Input Lag i nic się nie zacina.
Rozważyłbym też TCL ale mini led 65C825 za 5399 zł z pakietem.

Grzesio32

New member
Dziękuję za szybką odpowiedź. Pomijając ambilight w philipsie, sprzętowo jest ok? Chodzi mi o czernie, płynność działania interfejsu? Co oznacza cena z pakietem, jestem świeży na forum i nie do końca się orientuję:)

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Philips masz na matryc 120Hz - więc płynność masz najwyższą.
Skalowanie, obsługa, multimedia, procesor - wszystko masz z najwyższej półki.

Grzesio32

New member
Zamówię prawdopodobnie tego Philipsa ale muszę dopytać, przypadłości o których piszą w jego osobnym temacie często się zdarzają/ zawsze? Czy jako przeciętnemu użytkownikowi będzie to przeszkadzać? Da się od Was uzyskać kalibrację obrazu?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Kalibrację masz gratis dla niebieskich członków przy zakupie.
Jakie przypadłości tego modelu masz na myśli ?
My nie mamy żadnych zgłoszeń - po sprawdzeniu i przygotowaniu !!!!

Grzesio32

New member
Wziąłem PUS 9206 ale nie odpowiadał mi. Zastanawiam się nad Oledem 706/12 ewentualnie czymś innym do ok 7200, może być OLED. Jakiś propozycje?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Tak, ten Oled 706 Philipsa spełni wszystkie Twoje potrzeby bezkompromisowo.
Masz w specjalnej cenie dla niebieskich.

Do góry