Witam wszystkich,
im dłużej czytam, chodzę po sklepach tym większy mętlik mam w głowie...
Jedni mówią po co ci Full HD inni mówią, że jak teraz kupować to lepiej Full...najczęsciej polecany jest SHARP i Sony czasami Philips, a mi się podoba Toshiba
- na prezentacjach, które lecą w sklepach wszystkie wygladają świetnie...
I tu prośba o poradę - czy faktycznie dołożyć trochę i mieć Full HD +100 Hz - 37 z3030 czy zapłacić mniej i mieć jakiś 42" - bez 100hz z Full HD czy jeszcze mniej i mieć bez niczego:d Czy naprawdę za 4-5 lat "trzeba" będzie wymieniać tviki bo nawet fullHD i 100Hz nie będa dawały pełni obrau, więc nie warto inwestować?...
podaję poniżej moje "wymagania"
Pokój ma wymiary 5,5m x 4,7m
Jaki sygnał ? - przede wszystkim tv - biorę "n" + sygnał z anteny siatkowej dla Polsatu jeśli będzie taka koniecznosc, DVD, może za rok konsola...
Jaka odległość od ekranu ? - 3m
Jaka klasa cenowa? - Do 4000 (cena "internetowa")
Kiedy oglądasz? - od rana do nocy ze względu na różne czesy pracy rodziny
Jakie masz nasłonecznienie pokoju? - duże, rolety są
Ile osób zasiada przed telewizorem? - do 4, zazyczaj dwie
Jaki masz ulubiony program? - sportowe - hokej, na pewno wszelkie discovery, filmy, seriale.
Ma stać czy wisieć? Stać
z góry dzięki za odpowiedzi
im dłużej czytam, chodzę po sklepach tym większy mętlik mam w głowie...
Jedni mówią po co ci Full HD inni mówią, że jak teraz kupować to lepiej Full...najczęsciej polecany jest SHARP i Sony czasami Philips, a mi się podoba Toshiba
I tu prośba o poradę - czy faktycznie dołożyć trochę i mieć Full HD +100 Hz - 37 z3030 czy zapłacić mniej i mieć jakiś 42" - bez 100hz z Full HD czy jeszcze mniej i mieć bez niczego:d Czy naprawdę za 4-5 lat "trzeba" będzie wymieniać tviki bo nawet fullHD i 100Hz nie będa dawały pełni obrau, więc nie warto inwestować?...
podaję poniżej moje "wymagania"
Pokój ma wymiary 5,5m x 4,7m
Jaki sygnał ? - przede wszystkim tv - biorę "n" + sygnał z anteny siatkowej dla Polsatu jeśli będzie taka koniecznosc, DVD, może za rok konsola...
Jaka odległość od ekranu ? - 3m
Jaka klasa cenowa? - Do 4000 (cena "internetowa")
Kiedy oglądasz? - od rana do nocy ze względu na różne czesy pracy rodziny
Jakie masz nasłonecznienie pokoju? - duże, rolety są
Ile osób zasiada przed telewizorem? - do 4, zazyczaj dwie
Jaki masz ulubiony program? - sportowe - hokej, na pewno wszelkie discovery, filmy, seriale.
Ma stać czy wisieć? Stać
z góry dzięki za odpowiedzi
Ostatnia edycja: