Temat troszkę umarł...A szkoda bo właśnie również stoję przed wyborem Sony HDR-CX260VE czy Panasonic HC-V700.Zdaję sobie sprawę że uzyskanie jednoznacznej odpowiedzi będzie niemożliwe(jednemu lepiej jeździ się audi drugiemu bmw).Generalnie dla mnie jako amatorowi te dwie kamery odpowiadają tzn ich różnice niewiele mi mówią.
Ciężko zebrać jakiekolwiek opinie ,bo to stosunkowo nowy sprzęt , więc po prześledzeniu kilkunastu stron na tym forum i tego co udało mi się znaleźć w necie dalej nic nie wiem

.Szukam kamery dla amatora który filmuje rodzinne uroczystości i wspomnienia z wakacji.
Panasonic ma w miarę dobre opinie , ma lampę(niewiem czy dla mnie przydatną), możliwość 3D(raczej też nie skorzystam ) Sony ma wbudowaną pamięć.Która lepiej sobie poradzi w ciemnych scenach ? która ma lepszą stabilizację ? Ceny są podobne.W sumie w domu mam tv panasonica więc..ale sony ma tę pamięć.Szału idzie dostać-może są ludzie którzy mają ten sprzęt więc napiszą parę słów.
P.s. W trakcie pisania tego postu zadzwonił kolega i zaproponował Canon LEGRIA HF M506 (droższy o ok200zł)
A wakacje tuż tuż...