Zamowilem wlasnie 6 modemów dla osob od ktorych otrzymalem wpłate streszczajac dla pieciu szósta to ja, liste uzytkownikow można odczytać ponizej:
rmirek
molo15
jarekgarian
hawk11
frog_pl
ja
bede jakos po weekendzie placil za towar sprzedawcy bo czekam na wyliczenie kosztow faktury i jeszcze na weryfikacje konta PP,
wiec jesli ikon4, texas78, maxxxior i ewentualnie inni nie zdecyduja sie do momentu w ktorym bede placił prawdopodobnie w poniedziałek za towar to zlecam wysylke paczki do polski i nie bedzie mozna juz dogonić samolotu z transportem i dorzucic ewentualnych kilku sztuk, ewentualnie jesli komus bardzoo zalezy to prosze sie okreslic co do jakis terminów itd to rozwaze i dam znać, ale jesli do poniedzialku wieczoru nie bedzie zadnych informacji to raczej lista bedzie juz zamknieta
Ps. takie pytanie - bo chyba modemy nie beda posiadały płytek z softwarem do PC, ja jednak z tego nie bede korzystal bo dongiel kupuje do tv a nie pc
ale jakby ktoś chciał to bez problemu moge wypalić i dorzucić do przesyłki jesli ktos chce oczywiscie nieodpłatnie Wiec prosze pisac w tej sprawie na PW zeby juz tutaj nie smiecic Byc moze zdecyduje sie dorzucic plytki wszystkim bo w ramach podziekowania za konsolidacje bo byc moze ktos nie ma akurat nagrywarki ostatecznie mozna odrazu pobrac taki soft na komputer bez wypalania go na nosniku
Wiec dajcie znac czy wam na tym zalezy to dorzuce ten soft w wersji 1.3v dostępny do pobrania pod nastepującym linkiem
Google Tłumacz ewentualnie jakis user manual czy co kto tam chce..
tutaj pomocne linki przetlumaczone google translatorem jesli kto potrzebowalby wskazowek do podlaczenia swoich adapterów acz powinien to być banalny zabieg ale podaje dla ścisłosci jakby ktoś miał problem:
1 Korzystanie z WNDA3100 v2 jak podłączyć telewizor Panasonic Viera z Internetem
Google Tłumacz
2 Prezentacja filmikowa jak to uczynić
Google Tłumacz
3 Adapter WNDA3100v2 User Manual ENG
Support Home Page
Takze czekamy do poniedziałku i bedziemy wiedzieli co bedzie sie dzialo dalej Pozdrawiam!