Polska - Szwecja 1-1
marciniozo Well-known member Bez reklam Czerwiec 23, 2021 #43 Kurcze no bylo blisko, ale sił brakło naszym piłkarzom...eh
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Czerwiec 27, 2021 #45 Losowanie Jutro na spokojnie. Bo przeprowadzka wysysała z nas wszystkie siły.
J jędrzejj 1957 Active member Bez reklam Lipiec 1, 2021 #46 Widać że słabo z kondycją , więcej treningu
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Lipiec 1, 2021 #47 Kondycja ok. ale prac dużo. Nikt nie zgadł prawidłowego wyniku. Więc nagroda jest tylko jedna. W wyniku losowania nagroda trafia do VVV - #7 Gratulujemy. Podaj proszę dane na PW do wysyłki.
Kondycja ok. ale prac dużo. Nikt nie zgadł prawidłowego wyniku. Więc nagroda jest tylko jedna. W wyniku losowania nagroda trafia do VVV - #7 Gratulujemy. Podaj proszę dane na PW do wysyłki.
krzysztofradio Well-known member Bez reklam Lipiec 2, 2021 #50 w sam raz na poranne wypady do focenia
V vvv Well-known member Bez reklam Lipiec 3, 2021 #51 No widzisz i zdradziłeś mój tajny plan Na pewno tak zrobię
V vvv Well-known member Bez reklam Lipiec 14, 2021 #52 Bardzo przyjemnie grają będzie jak znalazł na plenery Foto jak mnie zdradził @krzysztofradio Jeszcze raz Dziękuje Kiki
Bardzo przyjemnie grają będzie jak znalazł na plenery Foto jak mnie zdradził @krzysztofradio Jeszcze raz Dziękuje Kiki