Ładne i zawsze ponadczsowe, niezwykle praktyczne.
D dnc Moderator VIP Październik 21, 2007 #48 mensir67pl napisał: ........ czapka "Lord Vader" View attachment 681 Kliknij aby rozwinąć... Ja zdecydowanie na to. Lubię ciemne, oryginalne kształy, które komponowac można z dowolnymi meblami w pokoju. Mogłyby też być brązowe.
mensir67pl napisał: ........ czapka "Lord Vader" View attachment 681 Kliknij aby rozwinąć... Ja zdecydowanie na to. Lubię ciemne, oryginalne kształy, które komponowac można z dowolnymi meblami w pokoju. Mogłyby też być brązowe.
R rafaello New member Październik 22, 2007 #49 A dla mnie super są te "kosmitki"...czyli statek z obstawą, niczym przybysze z MAT-PLANETY pzdr, Rafał
A dla mnie super są te "kosmitki"...czyli statek z obstawą, niczym przybysze z MAT-PLANETY pzdr, Rafał
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Październik 23, 2007 #52 wyglada ,że nie doczytałeś zasad konkursu. Możesz podać - w formie zdjęcia swój głos - na model który Ci się najbardziej podobał albo taki który chciałbyś kupić.
wyglada ,że nie doczytałeś zasad konkursu. Możesz podać - w formie zdjęcia swój głos - na model który Ci się najbardziej podobał albo taki który chciałbyś kupić.
K Kto_To_Jest New member Październik 23, 2007 #53 Wiem wiem to bylo w formie małej (nieudanej) złośliwości
P Piotrbim New member Październik 23, 2007 #54 HARMAN KARDON GO + PLAY Delikatny, subtelny, funkcjonalny i industrialny design.
J jorge New member Październik 23, 2007 #55 jak dla mnie jako uzytkownikowi laptopa i czesto sie przemieszczajacego zdecydowanie te: ps. Chyba jednak nie potrafie wklejac obrazkow i tylko jako zalacznik mi wychodzi Attachments OnTourXT_bk_pilot.jpg 26,2 KB · Wyś: 92 Ostatnia edycja: Październik 23, 2007
jak dla mnie jako uzytkownikowi laptopa i czesto sie przemieszczajacego zdecydowanie te: ps. Chyba jednak nie potrafie wklejac obrazkow i tylko jako zalacznik mi wychodzi
M mcudna New member Październik 24, 2007 #60 Głośniki satelitarne przypominają czterolistną koniczynę Ostatnia edycja: Październik 24, 2007