Polska-Irlandia P 3:2
pantomima Banned Czerwiec 12, 2016 #42 Polska - Irlandia 1-3 Dodam na marginesie ze balonik jak zwykle nadmuchany do granic zostal a wynik bd jak zawsze - z grupy nie wyjda !
Polska - Irlandia 1-3 Dodam na marginesie ze balonik jak zwykle nadmuchany do granic zostal a wynik bd jak zawsze - z grupy nie wyjda !
K KamilaKornet New member Czerwiec 12, 2016 #44 Pierwsza osoba co typowała od razu strzał w dziesiątkę? Gratuluję....
ewaldus New member Czerwiec 12, 2016 #45 Gratuluję zwycięzcy i pierwszy raz się ciesze, że nie wygrałem. Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
Gratuluję zwycięzcy i pierwszy raz się ciesze, że nie wygrałem. Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Czerwiec 13, 2016 #49 wow - ale strzał. I radość podwójna. collider - brawo !!!! Gratulacje ! Podaj proszę na PW dane do wysyłki.
wow - ale strzał. I radość podwójna. collider - brawo !!!! Gratulacje ! Podaj proszę na PW dane do wysyłki.
V vvv Well-known member Bez reklam Czerwiec 13, 2016 #51 Mamy Pierwszego Zwycięzcę Ciekawe Kto Następny ? Gratki
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Czerwiec 13, 2016 #53 Nagrody są i idą ale zwycięzca zabiera wszystko . Jest kolejny konkurs - zapraszamy.
collider New member Bez reklam Czerwiec 16, 2016 #54 Nagroda dotarla . Fajne dodatkowe niespodzianki. Dziekuje bardzo.
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Czerwiec 16, 2016 #55 Super - jeszcze raz gratulacje. Nowy konkurs trwa a kolejny konkurs wkrótce...