Koncerty na BD.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
dzięki za info - dla mnie mega piosenkarka jeszcze z bardziej mega głosem i to co dokonała przez tych kilka lat to wyłącznie dzięki swojemu talentowi, a nie pokazywaniu tyłka jak co niektóre gwiazdy.. Na BR koncert mógłby się pokazać..

Audio_33

New member
Witam, dzisiaj koncert Adele na C+, ale chyba jakaś okrojona wersja bo tylko 45 min. Nie wydaje mi się żeby ten koncert z New York taki krótki był.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja mam nagrany ten koncert dzisiaj albo jutro sobie obejrzę ale są 2 wyjścia ... jedno jest takie że C+ obciął co już mu się zdarzało z koncertami, a drugie wyjście to takie że Jeszcze wokalistka nie doszła do siebie bo coś tam miała nie halo ze zdrowiem.. choć czysto teoretycznie jeśli zdecydowała się na koncert to jakoś nie wierzę że byłby taki krótki..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Faktycznie koncercik krótki ale myślę jednak że to C+ maczał w tym swoje łapki.. zresztą nie pierwszy raz.. wokalistka jak zwykle głosik the best.. może będzie na BR koncert to się kupi.. Jeden już mam ale tutaj będą też inne piosenki..

vvv

Well-known member
Bez reklam
Dla mnie to i lubię 😀 i wspomnienia
Byłem na koncercie w Sopockiej Operze Leśnej jakoś 79 albo 80 roku
Było rewelacyjnie a do dziś pamietam ten BAS jak zabierał mi oddech 😜

firestorm7

Well-known member
Bez reklam
Kolego @vvv, czy dokonałeś już może zakupu? A jeśli, to które wydanie?
Lecz, bez względu na to, które wybrałeś/wybierzesz, to gorąco namawiam do wyboru dźwięku Headphone Surround 3D, jeśli taki tryb będzie. Oczywiście jeśli odsłuchiwać będziemy na słuchawkach, do czego gorąco namawiam. Jak może pamiętacie, dużo słucham na słuchawkach i w tym przypadku, o trybie Stereo na słuchawkach, można zapomnieć. Nie ma porównania.
Swoją drogą ciekawe, na bazie jakich algorytmów to nagrano, bo efekt jest niesamowity, jak na słuchawki.

gerus6

Active member
Bez reklam
Jeżeli ktoś chce kupić Kraftwerk to odradzam wydanie 1 BD, tylko trzeba się szarpnąć ;) na te z 4 BD (tutaj mamy praktycznie całą twórczość Kraftwerk) z tym, że na dwóch płytach jest ta sama muzyka co na pozostałych dwóch ;) tylko jest ciut inne video.

firestorm7

Well-known member
Bez reklam
Dokładnie. Tak jak kolega napisał. Wydanie na 1BD, pozostawi niedosyt.
Co do wydawnictwa na 4BD, to dwie pierwsze płyty, to utwory z koncertów, gdzie widać członków zespołu, przez co znacznie ciekawsze. Zaś kolejne dwie, to dokładnie ten sam materiał, tyle tylko, że nie zobaczymy tam muzyków, a jedynie samą grafikę. Wiem, bo mam.

Ostatnia edycja:

gerus6

Active member
Bez reklam
Wersja 1BD to jest taka reklamówka 1h17min, w wersji 4 BD na dwóch płytach mamy ponad 3,5 godz. muzyki.

Ostatnia edycja:
Do góry