Kolumny Magnat

ziom309

New member
Witam mam pytanie dostałem w rozliczeniu takie kolumny
Front
Magnat Art. nr 144 408
Read
Magnat Art. nr 144 400
Centralny
Magnat Art. nr 144 431B
SubWoofer
Magnat Sub 200A
i nie wiem jaki amplituner do tego kupić i będzie tylko służył do filmów bo do muzyki mam monitory studyjne

chciałbym przeznaczyć do 1500pln +/-
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

ziom309

New member
to wychodzi ze lepiej wziąć harmana czy lepiej dołozyć do Harman Kardon AVR 161-S czy 151-s wystarczy?? pokój mam ok 13m2 to powinien sobie dać rade

przemko77

Well-known member
Bez reklam
to wychodzi ze lepiej wziąć harmana czy lepiej dołozyć do Harman Kardon AVR 161-S czy 151-s wystarczy?? pokój mam ok 13m2 to powinien sobie dać rade

Amplitunery Harmana mają dużą wydajność prądową ,więc taki pokój nagłośni bez problemu
Tak na marginesie i bez urazy ,ale przecież te kolumny Magnata nie są jakieś wybitne

ziom309

New member
Amplitunery Harmana mają dużą wydajność prądową ,więc taki pokój nagłośni bez problemu
Tak na marginesie i bez urazy ,ale przecież te kolumny Magnata nie są jakieś wybitne

masz racje ale ja je dostałem w rozliczeniu gość mi wisiał 200 pln to wziąłem a takiego zestawu bym nie kupił za takie pieniądze a w przyszłości przecież można na coś innego zmienić

ziom309

New member
zakupiłem h/k 161s i róznica między pionkiem kolosalna ,zrobiłem autokalibracje i zaczyna to brzmieć nie wiem jak ustawiać suba tzn crossover i jak ustawić centralny i sourrand teraz są na 80hz a fronty na large i nie czyta mi usb przy ntfs i fat 32 komunikat empty

w przyszłości kali pół roku bym jakiś zestaw kupił kolumn tyle nie mam pojęcia na co sie zdecydować i czy jest sens bo będe dysponował ok 2 tys budżetem

Ostatnia edycja:

Baltazar Gąbka

New member
Bez reklam
Amplituner ma mikrofon i automatyczna kalibrację. Odpal i będziesz miał wszystko ustawione. Później możesz poprawić co nie co.

Do góry