Zamienione
Miałeś raf rację... W zasadzie nic więcej nie trzeba dodawać. Nie mam wprawdzie pochylonych na dół w miejsce odsłuchu, ale teraz to ma sens ! Oglądałem wczoraj Głębię gdzie jest mnóstwo dźwięków 5.1, a był robiony w czasach gdzie o atmosie nie słyszano więc to dobry film na testowanie trybu emulacji. Wczoraj jak miałem ustawione tylnie to nie dało się kompletnie słuchać w tym trybie. Teraz na szybko bo już nie mam czasu (tylko autokalibracja) włączyłem jeszcze raz ten film - dokładnie scenę gdzie dźwig pociąga za sobą platformę i k. słychać z góry jak spadają części z tej platformy
I to tryb emulacji.
Amplituner ustawił mi na nich 70Hz, a jak było na tylnych to na maxa 200Hz czyli po prostu MIAŁEŚ RACJĘ ! Dzięki. Trochę było gimnastyki i ustawienia mebli, ale jest dobrze...
W naszym wątku na temat projektora zadam jeszcze pytanie związane z tym i ekranem.
Amplituner ustawił mi na nich 70Hz, a jak było na tylnych to na maxa 200Hz czyli po prostu MIAŁEŚ RACJĘ ! Dzięki. Trochę było gimnastyki i ustawienia mebli, ale jest dobrze...
W naszym wątku na temat projektora zadam jeszcze pytanie związane z tym i ekranem.