Bierz bardziej multimedialny i tańszy Główną robotę i tak zrobi końcówka mocy
W werf Active member Bez reklam Listopad 4, 2013 #21 Bierz bardziej multimedialny i tańszy Główną robotę i tak zrobi końcówka mocy
lolek126 Well-known member Bez reklam Listopad 5, 2013 #23 tak jak piszesz kolego i do tego dochodzi czy bardziej komus zalezy na jakosci dzwieku w kinie i w stereo czy wlasnie na mulimedialnosci...
tak jak piszesz kolego i do tego dochodzi czy bardziej komus zalezy na jakosci dzwieku w kinie i w stereo czy wlasnie na mulimedialnosci...
blackninja ninja Pomagam VIP Listopad 5, 2013 #24 dyzio4 napisał: Onkyo słyszałem na odsłuchach - 5010. Bardzo "twarde". Chyba wezmę tego Pioneera chociaż w opozycji jest Yamaha Kliknij aby rozwinąć... to akurat ogarnie u Ciebie końcówka mocy
dyzio4 napisał: Onkyo słyszałem na odsłuchach - 5010. Bardzo "twarde". Chyba wezmę tego Pioneera chociaż w opozycji jest Yamaha Kliknij aby rozwinąć... to akurat ogarnie u Ciebie końcówka mocy
dyzio4 Klub HDTV.com.pl VIP Listopad 12, 2013 #25 Dzisiaj muszę podjąć decyzję, który amplituner i nie mam pojęcia