Jest nowa kopułka i wielokrotnie o tym była mowa, poczytaj recenzje, a potem wpisy kilkuset użytkowników - posiadaczy, którzy też mają po za naszym forum coś do powiedzenia i również testują, znajdziesz na zagranicznych forach tego setki, bo skrzynki popularne.
Wklejałem wielokrotnie linki, chociażby z avsforum które merytoryką deklasuje nasze podwórkowe pseudo "znawstwo".
Pierwsze lepsze z avs forum.
The tweeter was smooth and precise, with no sign of the “honkiness” that sometimes afflicts horns.
Z całym szacunkiem Przemko, ale przestań proszę w kółko wałkować to samo, bo tracisz na wiarygodności, a swoje już siedzisz na forum.
Wiesz jakie miałem poprzednie skrzynki i z czego słynęły (góra i średnica) i to w zakresie cenowym grubo powyżej średniej i wierz mi, że nie siedziałbym na czymś, co "świszczy" jak to pogardliwie nazywasz.
W innych wątkach dyskutowaliśmy na ten temat, a tutaj darujmy sobie.
Lolo, proszę Cię

Jest różnica, pomiędzy "lakierem", a lakierem.
Ten z Heco czy Klipscha, to psuedo coś, w porównaniu do tego co miałem. Pisałem już o tym kiedyś.
Owszem, podoba mi się i wolę takie świecące "coś", ale obiektywnie - umówmy się, jedno z drugim nie ma nic wspólnego.
Będziesz na AudioShow za niedługo, to zobaczysz o czym mówię i jak wygląda lakier.
Wystarczy spojrzeć pod światło, u mnie mogłeś się przejrzeć jak w lustrze.
Nie zmienia to faktu, że mi się podoba. Dla mnie lakier to podstawa, od zawsze o tym piszę i następne (po Klipschach) na bank będa lakierowane, a tymczasem być może podmienię swoje.
Ps. Ja do Heco nic absolutnie nie mam, ale to nie moja bajka, przesiadka z poprzednich Opusów na coś pokroju Heco byłaby absurdem i czymś kompletnie nie zrozumiałym, a czemu wybrałem Klipsche to już pisałem, więc dajmy spokój, bo dziś są te, a jutro mogą być 10x droższe, to żaden problem, ale chyba nie o to chodzi.