małe sprostowanie, model to Oli Roth 40, nie 4
jestem bardzo zadowolony z BX6 do dziś, jednak już teraz mogę powiedzieć że Roth 40 są zdecydowanie lepszym wyborem ze względu na cenę
najlepsza jest bez dwóch zdań średnica, oceniam że jest nawet ciut lepsza niż w BX6, wokale, przestrzeń - wszystko bardzo wyraźne, szczegółowe i w łagodnym, nie męczącym ucha wydaniu, same wysokie tony odrobinę słabsze od MA BX, jednak i tak bardzo dobre (odrobinę bardziej wysunięte niż w BX, nie ma mowy jednak o ostrości)
bas - sprężysty, potężniejszy i bardziej dosadny niż w BX6, subwoofera nie słychać przy nich
co do wykonania to masz rację - jest ładne, trochę pod maskownicami prezentują się przeciętnie z tymi srebrnymi wstawkami wokół wysokotonowca, ale z maskownicami - bardzo ładne
jak przy takiej cenie one faktycznie tak grają to rewelko,to chyba don111 je zostawisz,a bx-y do żyda.
hmm to podobny poziom, na razie trudno mi określić które lepsze, coś więcej powiem za parę dni, bo są utwory gdzie jedne grają minimalnie lepiej od drugich
ale jakbym nie miał BX6, to z uwagi na cenę by nie było dylematu w kwestii które wybrać