Witam A miał ktoś z was już do czynienia z tym sprzętem bo jestem ciekaw jak wypada z jbl 9.1
O OkonGW New member Grudzień 10, 2020 #1 Witam A miał ktoś z was już do czynienia z tym sprzętem bo jestem ciekaw jak wypada z jbl 9.1
J Jarulez777 New member Grudzień 10, 2020 #2 Chyba nie ma go jeszcze w sprzedaży , ale może trochę namieszać na rynku . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Chyba nie ma go jeszcze w sprzedaży , ale może trochę namieszać na rynku . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
J Jarulez777 New member Grudzień 27, 2020 #3 Ostatnio wrzucili info odnośnie nowych soundbarów Cinema 1200,600 , ciekaw jestem jak wypadną testy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio wrzucili info odnośnie nowych soundbarów Cinema 1200,600 , ciekaw jestem jak wypadną testy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
O OkonGW New member Grudzień 29, 2020 #4 Czytałem już powoli zacieram ręce na cinema 1200 to chyba będzie rakieta
J Jarulez777 New member Grudzień 29, 2020 #5 Ja jeszcze biorę Sonos Arc pod uwagę i Bose 700 , chciałbym żeby sprzęt i grał porządnie i wyglądał tez nowocześnie i stylowo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja jeszcze biorę Sonos Arc pod uwagę i Bose 700 , chciałbym żeby sprzęt i grał porządnie i wyglądał tez nowocześnie i stylowo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
J Jarulez777 New member Styczeń 3, 2021 #7 Jak dodadzą Atmosa to będzie napewno ciekawie [emoji4] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
blackninja ninja Pomagam VIP Styczeń 12, 2021 #8 Jarulez777 napisał: Ja jeszcze biorę Sonos Arc pod uwagę i Bose 700 , chciałbym żeby sprzęt i grał porządnie i wyglądał tez nowocześnie i stylowo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kliknij aby rozwinąć... To jeszcze Citation koniecznie obejrzyj.
Jarulez777 napisał: Ja jeszcze biorę Sonos Arc pod uwagę i Bose 700 , chciałbym żeby sprzęt i grał porządnie i wyglądał tez nowocześnie i stylowo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kliknij aby rozwinąć... To jeszcze Citation koniecznie obejrzyj.