KLICZKO - WACH na RTL FTA czy jest na N-ce ?

krzysiek1980

Active member
Bez reklam
mnie też już się czepiał hehe. Na miękko, nic do bani :)

Jasne. Tylko irytują mnie tacy goście. Sam nic konkretnego nie napisze, a krytykuje innych. Możliwe że się wzburzył bo reprezentuje podobny poziom co Wach czy Gołota? To przepraszam kolegę, i następnym razem będę się starał pisać wolniej i z większymi odstępami, bo może wychodzą zaległości z podstawówki. Co do samej walki to jak napisałem, nie ta liga:)

FFooXX5

Klub HDTV.com.pl
VIP
krzysiek1980 do niektórych trzeba mówić i pisać drukowanymi. Czasami to już strach coś pisać bo zaraz może być nieuzasadniona docinka i dowalanie się do słów wyrwanych z kontekstu. Co do walki strasznie nudna, nie wiem czy wach wyprowadził chociaż 1/5 celnych ciosów co kliczko. Było widać że mógł Wacha uwalić w pierwszych rundach, no ale by nie było widowiska i było widać że się powstrzymał. Jedyny plus to że wytrzymał całą walkę, ale tylko dla tego bo mu na to przeciwnik pozwolił i oooooooooo

krzysiek1980

Active member
Bez reklam
krzysiek1980 do niektórych trzeba mówić i pisać drukowanymi. Czasami to już strach coś pisać bo zaraz może być nieuzasadniona docinka i dowalanie się do słów wyrwanych z kontekstu. Co do walki strasznie nudna, nie wiem czy wach wyprowadził chociaż 1/5 celnych ciosów co kliczko. Było widać że mógł Wacha uwalić w pierwszych rundach, no ale by nie było widowiska i było widać że się powstrzymał. Jedyny plus to że wytrzymał całą walkę, ale tylko dla tego bo mu na to przeciwnik pozwolił i oooooooooo

Podobne miałem wrażenie jak walczył z Adamkiem. Że praktycznie mógł go wykończyć dużo szybciej, ale jak napisałeś nie byłoby widowiska.

munk

New member
Zastanawiam się co myślą ci, którzy zapłacili za PPV? Warto było? Warto było płacić, kiedy wiadomo było, jak to się skończy, zanim się zaczęło?

out.php

W każdym razie ja nie zapłaciłem, jak widać, a pomimo tego, że nie zapłaciłem, to obejrzałem, a co najważniejsze, mogę sobie obejrzeć jeszcze parę razy. Ale nie zrobię tego. Jeden raz wystarczy w zupełności.

krazy777

Member
Bez reklam
Swoją drogą obraz na rtl w sd prezentował się bardzo dobrze. Lepiej niż niektóre polskie pseudo HD

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

Do góry