Witam szanownych uzytkownikow
od razu powiem ze mam juz upatrzony zestaw i super cene u blackninja,ale...no wlasnie do rzeczy. Moj pokoj to 25 metrow 7x4,5 m okolo. Zedtaw ma sluzyc glownie jako odtwarzacz muzyki mp3 ale tez flac. Jako ze z miejscem na osobne klocki do stereo i do kina raczej slabo to decyduje sie na amplituner wielokanalowy. Plan jest taki amp plus 2 kolumny podstawkowe jako fronty grajace przyzwoicie w stereo pozniej tyl i centralny. Sub juz jest REL-a stary ale jary. Stad moja prosba o wycene do blackninja zestawu denon x2000 oraz kolumny klipsch rb81 II. Dlaczego klipsch? Bo graja efektywnie i wedlug mnie efektownie - nie chce kolumn grajacych plasko choc pewnie wedlug znakomitej czesci forum wlasnie poprawnie. Klipwch mi sie podoba i tyle. Pytanie tylko o amplituner. Czy aby nie za slaby? A poza tym zalezy mi na tym aby pliki z usb byly odtwarzane/przelaczane w przod i tyl z lozycji pilota BEZ POTRZEBY WLACZANIA TELEWIZORA I bieganiu po menu. Czy moze mi ktos powiedziec czy w tym ampli jest to mozliwe? Mam oczywiscie na mysli pliki w jednym katalogu. Jesli nie to czy moge liczyc na Wasza pomoc w temacie i zaproponowanie innego amplitunera pasujacego do wybranych przeze mnie kolumn orazspelniajacy powyzszy moj wymog? Bede wdzieczny za wszelkie rady. Pozdrawiam. Marcin. Ps. Co do muzyki to w sumie wszystko procz disco polo. Dziekuje.