Kino domowe za ok 2500

j4cek

New member
Witam...przeszukiwalem rozne fora w odp na moje pytanie ale kazdy mial inne wymagania ze tak powiem...ja poszukuje kina za ok 2500 + - chce je kupic na raty wiec za duza roznica kwoty nie gra roli...dlatego tez zalezy mi na sklepach typu media markt,saturn,rtv euro agd itp...nie wiem czy sluchac sie ludzi w tych sklepach co sugeruja wiec pisze do was:)) Kino glownie do filmow...dlatego dobrze by bylo gdyby posiadal blu ray...jesli muzyka to Trance,House... pokoj poki co mam niewielki bo 17m2 ale kino kupuje juz z mysla jak bede na "swoim" wiec zapewne wiekszym...tv tez mam wplanie ale czekam az LED'owe beda tansze :p takze jakie kino polecacie???co wybrac najlepiej z tych sieci sklepow???

killpit

New member
Witam z tego co sie orientuje to do wyboru masz praktycznie Onkyo z M-Audio Yamaha z Prismami i jak ci sie uda znalezc Denona z Whardefale lub Eltaxami raczej polecam Whardefale graja calkiem niezle jak na tani zestaw i jeszcze niezle wypadaja M-Audio ale musisz tego posłuchac.Co do Blu-raya to zapomnij niema takich zestawow :grin: w tej cenie.

j4cek

New member
nie moge wkleic linka bo nie ma pieciu wypowiedzi ;) jest podany w mojej odpowiedzi wystarczy wejsc na ceneo "kROPKA" pl /2615572

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
ale lepiej posłuchaj tego LG .
W tej klasie rozpocznij poszukiwania od Pioneer 519 + Jamo 406 lub 506

Do góry