Kino domowe do 3000zl

Graczoholik

New member
Witam wszystkich, zwracam się do was z prośbą o pomoc w wyborze zestawu KD. Pokój ok 20-25m2 zestaw ma służyć przede wszystkim do Filmów i ewentualnie gier od czasu do czasu chwila muzyki ale skłaniam się w 80% na filmy z mocnymi wrażeniami. Budżet jaki mógłbym przeznaczyć to ok 3000zl. Czytałem dużo na różnych forach lecz nigdzie nie uzyskałem odpowiedzi. Za to napotkałem sie często z głośnikami Jamo s626 oraz 628 bez suba bo chyba w tej kwocie nic nie znajde 5.1 z ampem? Ewentualnie ile musiałbym dołożyć żeby być zadowolonym gdy odpalam Transformersow na bluray gdy bass dudni to w pienicy przełączają mi się przerzutki w rowerze. Pozdrawiam

abdul0412

New member
Bez reklam
Jamo i jedne i drugie ok + jakiś ampli typu :

1. Harman 161
2. Onkyo 545/636 poszukaj moze wyrwiesz tanio :)
3. Pionek vsx 830

pzdr

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Graczoholik

New member
A mam takie pytanie, mam możliwość kupienia używanych Quadra quintas 404 przednie tyl i centrala 505 za ok 600zl plus dokupilbym sub i amp. Czy zadowoli to moje potrzeby?

abdul0412

New member
Bez reklam
Nie wiem nie slyszalem jak graja.
O to czy tobie sie spodobaja moze zdecydowac odsluch na docelowym ampli

pzdr

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Graczoholik

New member
Dzięki za odpowiedz, jutro jadę na odsłuch do klienta. Na jego sprzęcie bo jeszcze nie mam ampla. A jaki byś polecił sub, zależy mi na mocnym basie żeby schodził bardzo nisko.

Baltazar Gąbka

New member
Bez reklam
Kup sobi ena forum Klipsche F10 5,0, do tego amplituner tak by się zmieścić w budżecie AVR-X520, AVR-151s, AVR161s i zbieraj kasę na subwoofer , bo się przyda.

Do góry