Kino domowe do 3000 zł (skazany na MediaMarkt)

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Mi osobiscie na odsluchu zdecydowanie lepiej wypadla Yamaha nawet niz 809, Onkyo byl zbyt kiepski do stereo, plasko, plytko, i tej dynamiki nie slyszalem, lecz w Yamaszce juz tak. To juz konkretny zakup, koniecznie posluchaj.

Yadeit

New member
Rozpocząłem temat to wypada go też zakończyć ;)

Odsłuch w MediaCentrum w wawie rozwiał wszelkie wątpliwości. Efektem jest zakupiony u Blackninja zestaw Onkyo 809 + para Focal 807v (za x czasu docelowo pójdą na tył a z przodu staną podłogówki Focal'a serii ósmej). Z zestawu jestem bardzo zadowolony, tym bardziej że podobno po wygrzaniu będzie jeszcze lepiej.
Polecam robienie interesów z Blackninja - konkurencyjne ceny i szybka przesyłka
Dzięki wszystkim za pomoc i podpowiedzi.

PIS.

WiTT

New member
Bez reklam
Toś wyjechał poza początkowy zakładany budżet :)
Jakbyś jeszcze, jak się osłuchasz, opisał co słyszysz, jak to gra, jaką barwą etc. to było by super. Tak dla potomnych, co by wiedzieli :eek:k:

JanekM

New member
Bo jak Was Koledzy się tutaj czyta, to nie da rady pozostać przy początkowym budżecie. Jak 4 miesiące temu zacząłem tutaj zaglądać, to myślałem, że najtańszy pionek z onyxami to będzie super sprzęt :fool:
Teraz jestem przy końcu poszukiwań, budżet podwojony, a ja dalej nie do końca pewny, hehe... Ale takich przypadków to tutaj pewnie jest duuużo więcej.

quasimodek

Member
Bez reklam
Zgadzam się z przedmówcą. Miałem zamiar kupić onkyo hte-548b + m-audio classic 9920
za 1500 papierów w Saturnie, ale zacząłem czytać to forum, pytać, odsłuchiwać i potroiłem budżet.
Teraz jestem zadowolonym właścicielem sprzętu z sygny :)

Ostatnia edycja:
Do góry