Kino domowe do 1000 zł do małego pokoju

pitreekk

New member
Szukam kina domowego do małego pokoju ( około 10,20 m2), nie wiem jeszcze do jakiego telewizora (Samsung H6400 lub Samsung UE48J6300 ). Jest to mały pokój także nie wiem czy kino domowe czy może Sonbar. Powiedzcie co polecacie.
Dzięki za pomoc. ;)

pebe86

Member
Bez reklam
Wiem, że to przekracza budżet (najtaniej na allegro za 1589 zł) ale może warto w takim pomieszczeniu pomyśleć o Philipsie CSS5235Y/12. Masz odłączane głośniki, w razie czego jak jest potrzeba. A całość nie zagraci małego pokoju.

Ew. spytaj się kikiego, może załatwi coś taniej. Ja bym nie pchał się w kino domowe do takiego pokoju. Albo soundbar, albo właśnie wyżej wspomniane Philipsy.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Soundbar powinien wystarczyć.
Ale są też kina na wyprzedaży w super cenach - tylko co mam mieć ?

pitreekk

New member
Czyli Soundbar. Dzięki za pomoc. Ten model co podałeś to on jest faktycznie taki znakomity, że nie ma nic tańszego i on ma dźwięk "miazga"? Oraz ten Soundbar może posłużyć jak najbardziej jako głośniki do słuchania muzyki itp? ( może głupie pytanie, ale niezbyt się znam).

katka10

Member
Soundbar albo system 2.1 jeżeli zależy Ci bardziej na muzyce. Biorąc pod uwagę sprzęt używany możesz za taką kasę mieć coś lepszego niż za sklepu.

MKa11

New member
To jest model, który pozwoli trochę liznąć kina domowego, szału nie ma, ale pozwoli na więcej niż soundbar. Później dokupić lepsze głośniki na front itd.

Do góry