Kino domowe 2.1 albo soundbar

kamairadek

New member
Drodzy,
Szukam i szukam, czytam, podpytuję sprzedawców, którzy nic nie wiedzą, porównuję i wracam do punktu wyjścia. Szukam kina domowego 2.1 - koniecznie - z małymi głośnikami max 35cm? nie kolumnami stojącymi na podłodze, żeby miał blu-ray, odtwarzał divx, mpeg4 itd, mp3 i zdjęcia z usb i odtwarzał muzę przez bluetooth i miał jakieś aplikacje typu youtube łączące się przez wifi. Brzmi jak spore wymagania ale teraz ma to większość urządzeń. nie ma nigdzie takich filtrów a różne serwisy różnie podają. Poza tym zawsze lepiej kupić coś poleconego przez użytkownika. Zależy mi na tych funkcjach i prostocie obsługi i podłączeń ale nie musi to być kino, może być zestaw głośników albo soundbar ale żeby miał usb, sd card, bluetooth i wifi. Fajnie jakby głośniki były bezprzewodowe albo na kable, nie na cinche ani jacka bo ni nie przejdą przez rynienkę w ścianie.
Cena jak dla laika, nie audiofila.
Pomóżcie pls albo odeślijcie do innego forum.
Radek

P

PlayStation

Guest
Ten będzie extra. Masz jeszcze Fidelio XS1.
Głośnik SoundStage XS1/12 | Fidelio
Jak będziesz niebieski masz specjalną ofertę na te modele.

O co chodzi z tymi kolorami.
Mam rozumieć tak... :)
Czyli... Jak będę niebieski, to mam lepszą cenę na zakup jakiegoś sprzętu u Tomka.
A jak będę żółty, to jeszcze lepsza cena.

A ile jest tych kolorów...:popcorn:

I jeszcze jedno.
Miałem wcześniej senior member ? w Avatarze ( Teraz to już nie pamiętam )
A teraz mam Full HD
O co tu chodzi... :confused: :niewiem:

kamairadek

New member
Jbl sb350 o 1000zł tańszy ale chyba dopłacę do hk;) różnica w jakosci dźwięku jest wyraźna?? Moze ktos miał mozliwość obcowania z oboma modelami i może porównać?

Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka

kamairadek

New member
Kiki poleca mi fidelio bts7000, twierdzi że gra lepiej niż droższe soundbary. Czy możecie to jakoś konkretnie skomentować? Ktoś miał do czynienia z oboma modelami?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

maciek.

New member
Co prawda kolega wykluczył wcześniej Fidelio xs1/12 ze względu na rozmiar, jednak chciałbym wiedzieć, jak ten zestaw wygląda w zestawieniu z omawianymi wyżej Harmanami i JBL.

Szukam odpowiedniego audio do tv Philipsa 55PFT6550 (salon 20m, w tym niestety aneks kuchenny).

Do góry